Louis Hotels: Ο Αύγουστος έφυγε, το καλοκαίρι μένει

Αν και επίσημα μπήκαμε στο φθινόπωρο, το καλοκαίρι καλά κρατεί! Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν και μετά τον Αύγουστο, μας δίνουν την ευκαιρία για ακόμα περισσότερες αποδράσεις και περιπέτειες. Άλλωστε είναι γνωστό πως πολλοί από μας προτιμούν περισσότερο αυτή την εποχή, γιατί η ζέστη δεν είναι ανυπόφορη και η πολυκοσμία του καλοκαιριού έχει κοπάσει.

Οι προσφορές της Louis Hotels δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο του καλοκαιριού. Διαθέτοντας βραβευμένα ξενοδοχεία στα τουριστικά θέρετρα του νησιού μας, η Louis Hotels σας καλεί να επιλέξετε το ιδανικότερο σύμφωνα με τα γούστα και τον προϋπολογισμό σας, αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Στιγμές πολυτέλειας

Η ολόχρονα θελκτική, κοσμοπολίτικη Λεμεσός αποτελεί πάντα μια εξαιρετική επιλογή για μίνι αποδράσεις. Το πολυτελές 5άστερο ξενοδοχείο The Royal Apollonia βρίσκεται πάνω στην παραλία της τουριστικής περιοχής Λεμεσού και προσφέρει απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου. Οι ξεχωριστές του εγκαταστάσεις και τα θεματικά εστιατόρια, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει το έμπειρο προσωπικό του, σκιαγραφούν το τέλειο σκηνικό για πολυτελείς διακοπές.

 

 
Οικογενειακές διακοπές δίπλα από μοναδικές παραλίες

Δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις μακριά για να βρεις μοναδικές παραλίες και να περάσεις όμορφα με την οικογένειά σου. Το Louis Althea Beach βρίσκεται στον Πρωταρά, με τα παγκοσμίου φήμης κρυστάλλινα νερά και τη χρυσή άμμο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, προσφέρει εξαιρετική διαμονή και υπηρεσίες και υπόσχεται αξέχαστες οικογενειακές στιγμές.

Το Louis St Elias Resort & Waterpark 5 Star Plus βρίσκεται κοντά στο ομώνυμο εκκλησάκι, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με πανέμορφους κήπους και ξεχωριστή θέα. Η all inclusive εμπειρία του περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται μια οικογένεια ή μια παρέα για να μοιραστεί όμορφες στιγμές.

Ένα εντυπωσιακό 5άστερο στην καρδιά της Πάφου

Η Πάφος είναι γνωστή για τους χαλαρούς της ρυθμούς και τις ομορφιές της. Αν εσείς και το ταίρι σας προτιμάτε αυτό τον συνδυασμό μαζί με τη διακριτική πολυτέλεια ενός 5άστερου ξενοδοχείου, τότε σας συστήνουμε το The Ivi Mare. Σχεδιασμένο αποκλειστικά για ενήλικες, διαθέτει όλες τις απαραίτητες ανέσεις όπως superior δωμάτια και σουίτες με υπαίθριο τζακούζι, τη μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα στην Πάφο με μέγεθος 750 τ.μ., τζακούζι 10 θέσεων, εσωτερική πισίνα, spa, γυμναστήριο, σάουνα, χαμάμ, υπηρεσίες μασάζ, πολυάριθμες επιλογές φαγητού στα θεματικά του εστιατόρια, κ.ά.

Εσείς δεν έχετε παρά να μπείτε στην ιστοσελίδα της Louis Hotels, να βρείτε το ξενοδοχείο και την προσφορά που σας ταιριάζει και να ετοιμάσετε βαλίτσα για τις δικές σας αποδράσεις!

 

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024