Φουλ από κόσμο το Περιφερειακό Μουσείο Αγροτικής Ζωής στη Δρούσεια

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου με τα στοιχεία που έχει συλλέξει παρουσιάζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη απο την επισκεψιμότητα του Περιφερειακού Μουσείου Αγροτικής Ζωής στη Δρούσεια.

Στα αποτελέσματα έχουν συμβάλει καθοριστικά τα διαδραστικά εργαστήρια που πραγματοποιούνται αλλά και η εντατική προβολή και γνωστοποίηση που είναι σε εξέλιξη από τον Μάιο μέχρι και τέλος Αυγούστου

Όπως είναι γνωστό στο μουσείο Δρούσειας,  αδειούχος ξεναγός  παρευρίσκεται στον χώρο κάθε Σάββατο από τις 09.30-13.00 ώστε να παρέχει ξενάγηση, επεξηγήσεις  καθώς και γενική πληροφόρηση τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Παράλληλα επαγγελματίες παραδοσιακών τεχνών και επαγγελμάτων  της περιοχής, με την στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού επιδεικνύουν τις δεξιότητες τους και ζωντανά παράγουν πολιτισμό.  

Η ΕΤΑΠ περιφέρειας Πάφου, καλεί τόσο τους ντόπιους όσο και ξένους επισκέπτες καθώς και τους μόνιμους κατοίκους να επισκεφθούν το μοναδικό αυτό σημείο αναφοράς όχι μόνο τα Σάββατα αλλά οποιαδήποτε ώρα και μέρα  λειτουργίας του και να γνωρίσουν από κοντά  την πανέμορφη ευρύτερη περιοχή ΛΑΟΝΑ-ΑΚΑΜΑ.  Η είσοδος στο μουσείο είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με το Μουσείο στο 26332056, ksdrousias@cytanet.com.cy

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα
H Κύπρος στη λίστα με τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία