Bean Bar: Επεκτείνεται με έβδομο κατάστημα στα Λατσιά

To Bean Bar, η νεοσύστατη αλυσίδα καφέ του Ομίλου Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ, συνεχίζει την επέκτασή της στην κυπριακή αγορά, ανακοινώνοντας το άνοιγμα ενός ακόμα καταστήματός της, εντός της Υπεραγοράς Αλφαμέγα στα Λατσιά.

Το νέο υποκατάστημα Bean Bar, ξεκίνησε τη λειτουργία του τις προηγούμενες ημέρες, προσφέροντας τη γνωστή γκάμα από εκλεκτές ποικιλίες καφέ, για την οποία φημίζεται η αλυσίδα: Ένα χαρμάνι από τη Λατινική Αμερική και τρεις ιδιαίτερους μονοποικιλιακούς καφέδες, οι οποίοι προέρχονται από την Κόστα Ρίκα, τη Βραζιλία και τη Νικαράγουα.

Κάθε μια από τις ποικιλίες αυτές έχει ταυτιστεί από την εταιρεία με μια διαφορετική διάθεση, δίνοντας στους λάτρεις του καφέ τη δυνατότητα να επιλέγουν κάθε φορά τη γεύση που ταιριάζει με τη διάθεσή ή τον χαρακτήρα τους. Η γεύση από τη Λατινική Αμερική απευθύνεται στους … cool τύπους, ενώ οι καφέδες από τη Νικαράγουα, την Κόστα Ρίκα και τη Βραζιλία παραπέμπουν στις διαθέσεις Calm, Wild και Alive αντίστοιχα. Οι πελάτες του Bean Bar μπορούν, επίσης, να απολαμβάνουν τους υπέροχους χυμούς και τα έτοιμα υγιεινά snacks που προσφέρει η αλυσίδα.

Το νέο υποκατάστημα Bean Bar στα Λατσιά αποτελεί το έβδομο κατάστημα της αλυσίδας καφέ, η οποία μετρά μόλις 10 μήνες λειτουργίας στην κυπριακή αγορά. Η εταιρεία λειτουργεί, επίσης, καταστήματα εντός των Υπεραγορών Αλφαμέγα στο Κίτι, στα Πολεμίδια, στον Κάψαλο, στην Τριμίκλινη, στην Ακρόπολη και στο Metropolis Mall στη Λάρνακα, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται η περαιτέρω επέκταση του brand με νέα ανοίγματα. Ταυτόχρονα, οι πελάτες του Bean Bar έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα προϊόντα του οπουδήποτε βρίσκονται, καθώς η αλυσίδα συνεργάζεται με τις γνωστές πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού Foody και Bolt.

Σε δηλώσεις της, η General Manager του Bean Bar, Σόλια Κυπριανού ανέφερε τα ακόλουθα: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά να βλέπουμε το Bean Bar, ένα brand το οποίο δημιουργήσαμε από το μηδέν πριν από περίπου ένα χρόνο, να αναπτύσσεται  και να εξελίσσεται με τόσο γρήγορους ρυθμούς. Είμαστε, επίσης, υπερήφανοι γιατί η αλυσίδα μας αγκαλιάστηκε από τους καταναλωτές, η εμπιστοσύνη των οποίων μας ωθεί να συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη και ενθουσιασμό τα σχέδιά μας για την περαιτέρω επέκταση του brand μας. Σας ευχαριστούμε γι' αυτό και επιφυλασσόμαστε για νέες εκπλήξεις από το φθινόπωρο».

Bean Bar: Surround yourselves with good coffee & good vibes. https://beanbar.com.cy/

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024