Η TUS Airways αποκτά πέμπτο αεροπλάνο Airbus A320

InBusinessNews  19/07/2022 13:41
Η TUS Airways αποκτά πέμπτο αεροπλάνο Airbus A320

Η TUS Airways αποκτά πέμπτο αεροπλάνο Airbus A320

InBusinessNews  19/07/2022 13:41

Η TUS Airways, η κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα προσθήκη στον αυξανόμενο στόλο της: την άφιξη του πέμπτου αεροσκάφους της τύπου Airbus A320. Η τελευταία επέκταση του στόλου επιβεβαιώνει τη θέση της TUS Airways ως της μεγαλύτερης κυπριακής αεροπορικής εταιρείας και επισφραγίζει τη δέσμευσή της για υποστήριξη και επέκταση των αεροπορικών ταξιδιών από την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή.

Με την άφιξη του πέμπτου Airbus A320, η TUS Airways θα αυξήσει τις πτήσεις σε πολλά προγραμματισμένα δρομολόγια μεταξύ Λάρνακας και Τελ Αβίβ, Παρισιού & Ελλάδας και θα εισαγάγει νέες υπηρεσίες charter από την Κύπρο και το Τελ Αβίβ για τη στήριξη των ταξιδιών αναψυχής και επαγγελματικών ταξιδιών. Η TUS Airways δεσμεύεται να προσφέρει στους επιβάτες της μια υπέροχη ταξιδιωτική εμπειρία που αντικατοπτρίζει τη γνωστή γοητεία της κυπριακής φιλοξενίας.

Ο Ahmed Aly, Διευθύνων Σύμβουλος της TUS Airways, δήλωσε: «Η άφιξη του πέμπτου αεροσκάφους μας σηματοδοτεί ένα ακόμα συναρπαστικό ορόσημο για την TUS Airways, καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το πτητικό μας πρόγραμμα, ενισχύοντας περαιτέρω την ηγετική θέση της αεροπορικής εταιρείας και οδηγώντας στην ανάπτυξη των αεροπορικών ταξιδιών από την Κύπρο και τη Μεσόγειο».

Αυτό το καλοκαίρι η TUS Airways προσφέρει ένα εκτεταμένο δίκτυο που περιλαμβάνει πτήσεις από Λάρνακα προς Παρίσι, Σκιάθο, Πρέβεζα, Κεφαλονιά, Καλαμάτα & Τελ Αβίβ, από Πάφο προς Παρίσι & Τελ Αβίβ, καθώς επίσης και πτήσεις από Τελ Αβίβ προς Ντίσελντορφ, Τουλούζη, Βερόνα και Ελλάδα. Για να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα και να εξασφαλίσουν τις καλύτερες τιμές, οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους εύκολα και γρήγορα στο tusairways.com ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της TUS Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση στο 8000 2626 ή από το εξωτερικό στο +357 24200400).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα tusairways.com.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας