Αποδίδει η εκστρατεία προσέλκυσης εγχώριου τουρισμού στην Πάφο

Κορυφώνεται η εκστρατεία προσέλκυσης εγχώριου τουρισμού από την ΕΤΑΠ Πάφου.

Η παγκύπρια εκστρατεία προώθησης τυγχάνει στήριξης από το Υφυπουργείο Τουρισμού, καλύπτει ολόκληρη την επαρχία Πάφου και περιλαμβάνει οργανωμένη εντατική εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο facebook και instagram. Επιπρόσθετα για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο κορυφώνεται και περιλαμβάνει διαδικτυακούς και ραδιοφωνικούς διαγωνισμούς, αρθρογραφία, κ.α.

Η Πάφος προσδοκεί με τις παράλληλες προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού αλλά και του Υφυπουργείου Τουρισμού να συνεχίσει να βρίσκεται όπως πάντα στις πρώτες προτιμήσεις των μονίμων κατοίκων Κύπρου για διακοπές εντός του νησιού.

Βάσει των μηνυμάτων της εκστρατείας, όπως και πέρσι ο προορισμός Πάφος (Επαρχία Πάφου), καλεί τους κατοίκους της Κύπρου να επισκεφτούν την κοσμοπολίτικη Πάφο, την πανέμορφη ύπαιθρο, τον Ακάμα και τα χωριά Λαόνας, την πανέμορφη ακτογραμμή από την Πέγεια, Νέο Xωριό, Λατσί  Αργάκα, Πωμό μέχρι και τον Πύργο Τυλληρίας, να ζήσουν στην Πάφο μαγευτικές στιγμές, να εξερευνήσουν την απαράμιλλη ομορφιά της φύσης, να κολυμπήσουν στις πεντακάθαρες θάλασσες και να χαρούν την κάθε φιλόξενη γωνιά  της επαρχίας Πάφου.

Έχουν ολοκληρωθεί 45 μέρες από την έναρξη της εκστρατείας για την προσέλκυση εγχώριου τουρισμού και βάση των στοιχείων η εκστρατεία σημειώνει αρκετή επιτυχία, αφού έχει επιτύχει πέραν των 950,000 (reach) πιθανών επισκεπτών έχουν γίνει μέχρι σήμερα αποδέκτες των μηνυμάτων της ηλεκτρονικής εκστρατείας, ενώ η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας www.visitpafos.org.cy  από μόνιμους κατοίκους Κύπρου έχει καταγράψει αύξηση 15% από την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Δειτε Επισης

Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ