Γνωριμία με ξενοδοχεία και επαύλεις της Louis Hotels στον Πρωταρά

Για περισσότερα από 77 χρόνια, η Louis Hotels κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της φιλοξενίας. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια πληθώρα ξενοδοχείων του Ομίλου σε Κύπρο και Ελλάδα. 

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα ξενοδοχεία συμβάλλουν σε μια ευχάριστη απόδραση διακοπών, ιδανική για οικογένειες, ζευγάρια, αλλά και παρέες.

Το InBusinessNews, μαζί με εκπρόσωπους άλλων μέσων μαζικής ενημέρωσης, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τα ξενοδοχεία και τις επαύλεις του Ομίλου στον Πρωταρά και να διανυκτερεύσει στο Louis Althea Beach. 

  • Nausicaa Beach

Μπαίνοντας στο ξενοδοχείο Nausicaa Beach, αντιλαμβάνεται κανείς το κομψό και συνάμα φιλικό περιβάλλον. Άλλωστε, δεν είναι τυχαία που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 10 κορυφαία οικογενειακά ξενοδοχεία της Κύπρου. 

Πρόκειται για ένα all-inclusive ξενοδοχείο που βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από την διάσημη παραλία Fig Tree Bay του Πρωταρά. 

 

Ανάμεσα στις υπηρεσίες που παρέχει, διαθέτει εστιατόρια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και μπαράκια, δύο εξωτερικές πισίνες, παιδική πισίνα, γυμναστήριο, κέντρο ευεξίας και σπα, παιδική λέσχη και γήπεδα βόλεϊ και τένις. 

 

Προσφέρει πέντε διαφορετικούς τύπους δωματίων και συγκεκριμένα: Στούντιο, superior στούντιο με θέα τη θάλασσα, σουίτα ενός υπνοδωματίου, superior σουίτα ενός υπνοδωματίου και superior σουίτα δύο υπνοδωματίων. 

 

 

Το Nausicaa Beach φημίζεται για το βραδινό του ψυχαγωγικό πρόγραμμα και τις παραστάσεις.

 

  • Louis Althea Beach

Σε 50 μόλις βήματα από τη θάλασσα του Πρωταρά βρίσκεται το 4 αστέρων ξενοδοχείο Louis Althea Beach, το οποίο προσφέρει μια άνετη και ευχάριστη διαμονή για όλα τα γούστα και ηλικίες. 

Το ξενοδοχείο είναι χωρισμένο σε τρεις γειτονιές με την κάθε μια να έχει τη ξεχωριστή δική της ομορφιά. Το προσωπικό του που εργάζεται για χρόνια εκεί, δίνει στο ξενοδοχείο μια οικογενειακή και φιλική ατμόσφαιρα. 

 

Το Louis Althea Beach διαθέτει ένα πλήρως ανακαινισμένο σπα και γυμναστήριο, δύο πισίνες και μια παιδική πισίνα, μπαρ, pool bar, ένα εστιατόριο, baby lounge, γήπεδο βόλεϊ και τένις και άλλες υπηρεσίες πολυτελείας.  

Όπως όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου Louis, το Althea ξεχωρίζει για το φαγητό του και το πλούσιο μπουφέ που διαθέτει.  

Όσον αφορά τους τύπους δωματίων, προσφέρει στούντιο, σουίτες ενός υπνοδωματίου και σουίτες δύο υπνοδωματίων. 

 

Για όσους επιθυμούν πιο ανεξάρτητες διακοπές, αλλά ταυτόχρονα θέλουν να απολαύσουν και τις ανέσεις του ξενοδοχείου, τότε μπορούν να επιλέξουν διαμονή στις επαύλεις. 

 

 

Πρόκειται για τις επαύλεις πολυτελείας του Louis Althea Beach, τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι έξι και οκτώ άτομα αντίστοιχα. 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και το Louis Althea Beach παραδοσιακά προσεγγίζει κυρίως την σκανδιναβική αγορά, τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί και σε άλλες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της εγχώριας. 

  • St. Elias Resort & Waterpark

Σε μια ιδιαίτερη τοποθεσία με θέα το ορόσημο της περιοχής που δεν είναι άλλο από το παρεκκλήσι του Αγίου Ηλία. και σε έκταση 40.400 τ.μ., βρίσκεται το Louis St. Elias Resort & Waterpark. 

 

Το πολυτελές αυτό θέρετρο, αποτελείται από 152 ανεξάρτητες μονάδες, συμπεριλαμβανομένων superior studios, σουίτες ενός υπνοδωματίων, σουίτες με πισίνα, και σουίτες δύο υπνοδωματίων. 

 

Οι εγκαταστάσεις του, περιλαμβάνουν κτήριο υποδοχής, μπαρ και χώρους καθιστικού, ένα πλήρως ανακαινισμένο κεντρικό εστιατόριο, την ολοκαίνουργια ταβέρνα "Meze by Ελληνικό", πισίνα με δεύτερο μπαρ, εξωτερικό τζακούζι, δύο παιδικές λέσχες και γήπεδο τένις.

 

Επίσης, διαθέτει δεύτερη πισίνα με τρεις νεροτσουλήθρες και μια επιπλέον παιδική πισίνα με διάφορες δραστηριότητες. 

 

Το σπα του Louis St. Elias Resort & Waterpark, αποτελείται από γυμναστήριο, σάουνα, ατμόλουτρο και κέντρο ευεξίας.

Δειτε Επισης

City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι