Προωθούν την τουριστική ελεύθερη Αμμόχωστο στην πολωνική αγορά

Συνάντηση με τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους από την Πολωνία είχε την Πέμπτη 28 Απριλίου η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Αμμοχώστου κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε το τουριστικό προϊόν της ελεύθερης επαρχίας.

Σε γραπτή ανακοίνωση της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου αναφέρεται ότι «η συνάντηση με τους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους από την Πολωνία, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μουσείο «Θάλασσα» της Αγίας Νάπας, στη παρουσία του Προέδρου της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, Δημάρχου Αγίας Νάπας Χρίστου Ζαννέττου, του Διευθυντή της Εταιρείας Λάκη Αβρααμίδη και του Προέδρου του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου Δώρου Τάκκα».

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας «καλωσόρισε τους Πολωνούς στην επαρχία και τους ενημέρωσε για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από όλους τους Τοπικούς Φορείς για υλοποίηση έργων που θα αναβαθμίσουν περαιτέρω το τουριστικό προϊόν της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου και την τουριστική εμπειρία των επισκεπτών».

Παράλληλα ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου «σημείωσε την αυξητική τάση στις αφίξεις τουριστών από την Πολωνία τα τελευταία χρόνια. Ταυτόχρονα εξέφρασε αισιοδοξία ότι τη φετινή τουριστική περίοδο και λόγω της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Κύπρου με την Πολωνία, οι αφίξεις τουριστών από τη συγκεκριμένη χώρα στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, θα καλύψουν ένα μεγάλο μέρος του κενού που θα αφήσει η ρωσική και ουκρανική αγορά εξ’ αιτίας του πολέμου».

Ανέφερε ακόμα «στόχος της παρουσίασης ήταν να ενημερωθούν εκτενέστερα οι πολίτες της Πολωνίας, μέσω των τουριστικών πρακτόρων και των δημοσιογράφων που ασχολούνται με τουριστικά θέματα, για τα όσα προσφέρει ολόχρονα η ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου με απώτερο στόχο την περαιτέρω προσέλκυση τουριστών».

Εξάλλου ο Διευθυντής της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου Λάκης Αβρααμίδης «παρουσίασε όλα τα αξιοθέατα και το τουριστικό προϊόν που προσφέρει τόσο η ενδοχώρα όσο και οι παράλιες τουριστικές περιοχές της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου Δώρος Ττάκκας «εξήρε τις προσπάθειες που καταβάλλει η ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, για προσέλκυση τουριστών από άλλες αγορές σε μια δύσκολη χρονιά όπου πέραν της πανδημίας του κορονοϊού προστέθηκε και ο πόλεμος στην Ουκρανία. Ταυτόχρονα ενημέρωσε τους Πολωνούς τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους για τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρουν τα ξενοδοχεία και όλα τα τουριστικά καταλύματα της περιοχής σε πολύ προσιτές τιμές».

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024