Sana Hiltonia: Εκγύμναση με επαγγελματισμό και άριστες υπηρεσίες

Οι προτροπές των επιστημόνων για άσκηση στην πρωτόγνωρη αυτή εποχή και τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε και ζήσαμε το προηγούμενο διάστημα εντείνονται συνεχώς. Άρθρα στο διαδίκτυο, ομιλίες ειδικών και κάθε μορφή ενημέρωσης υπερτονίζουν τη συνεισφορά της άσκησης, ειδικά μετά από τόσο μεγάλο διάστημα καραντίνας.

Άλλωστε δεν είναι μόνο οι καραντίνες. Όλος ο σύγχρονος κόσμος είναι δομημένος έτσι ώστε οι περισσότεροι άνθρωποι να περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας καθισμένοι. Το αντίβαρο και ο μόνος τρόπος για να «πολεμήσουμε» την καθιστική ζωή είναι η άσκηση, μια συνήθεια που πολλοί από εμάς θα ήθελαν να έχουν κι όμως -για διάφορους λόγους- δεν τα καταφέρνουν. Σήμερα που η υγειονομική κρίση με την πανδημία έχει φέρει στο προσκήνιο το πόσο σημαντική είναι η άσκηση για τη θωράκιση του ανοσοποιητικού μας, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε πράξη την απόφασή μας και να βάλουμε τη γυμναστική στην καθημερινότητά μας. Και έχουμε πολλούς καλούς λόγους για να το κάνουμε!

Ο εγκλεισμός, οι ανησυχίες για όλα όσα μας απασχολούν και η οικονομική ανασφάλεια που σχετίζεται με όλα όσα βιώνουμε, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που επιβαρύνουν σημαντικά την ψυχική μας υγεία. Το καλύτερο αντίδοτο είναι η τακτική άσκηση που αυξάνει τις ενδορφίνες, τις «ορμόνες της καλής διάθεσης» στον εγκέφαλό μας και βοηθά ουσιαστικά στο να βλέπουμε τον κόσμο με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Οι ορμόνες που εκκρίνονται κατά την άσκηση αλλά και η αυξημένη κυκλοφορία του αίματος είναι δύο παράγοντες που προσφέρουν πιο νεανική όψη στους ανθρώπους που γυμνάζονται τακτικά, άντρες και γυναίκες.

 

Η καλή φυσική κατάσταση και η θετική εικόνα του σώματος μάς γεμίζει με αυτοπεποίθηση και μας κάνει να νιώθουμε πιο δυνατοί και πιο δραστήριοι σε οτιδήποτε επιλέξουμε να κάνουμε στην καθημερινότητά μας. Το προτείνουν και οι γιατροί: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συστήνει μέτριας έντασης σωματική άσκηση για 150 λεπτά ή 75 λεπτά έντονης, κάθε εβδομάδα κατά την ενήλικη ζωή (18-64 ετών). Επιπλέον, έρευνες επιβεβαιώνουν τον συσχετισμό ανάμεσα στην καθιστική ζωή και τον αυξημένο κίνδυνο θανάτου.

Εσύ λοιπόν τι περιμένεις; Στο Sana Hiltonia μπορείς να ξαναβρείς την καλή φυσική σου κατάσταση. Με σύγχρονο εξοπλισμό, σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στο πρόγραμμα γυμναστικής και άσκησης που ετοιμάστηκε για τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε αθλούμενου, στο Sana Hiltonia η δύναμη, η ευελιξία, το βάρος και η αρτηριακή πίεση μετριούνται και αξιολογούνται, τόσο για την ασφάλεια όσο και για τη διαρκή προσαρμογή των συνθηκών άθλησης.

Στο γυμναστήριο που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου Hilton Nicosia μπορεί κάποιος να ολοκληρώσει την ατομική του ρουτίνα γυμναστικής συμμετέχοντας σε μια ή περισσότερες από τις δεκάδες τάξεις που προσφέρονται εβδομαδιαίως. Γιόγκα, πιλάτες και body pump είναι κάποια από τα προσφερόμενα είδη εκγύμνασης.

Επισκεφθείτε σήμερα τις εγκαταστάσεις του Sana Hiltonia για να διαπιστώσετε τον επαγγελματισμό, το ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον και τις άριστες υπηρεσίες που παρέχει το γυμναστήριο.

Δειτε Επισης

Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι
Με άνοδο της τάξης του 5,4% οι αφίξεις το πρώτο τρίμηνο-«Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε ακόμη μια καλή επίδοση»
Εκστρατεία ΕΤΑΠ Πάφου για προσέλκυση επισκεπτών κατά την πασχαλινή περίοδο
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της