Louis Hotels: Πλήρη πακέτα διαμονής ενόψει τριημέρων

Άλλα δύο τριήμερα έρχονται σύντομα… Πού θα βρείτε καλύτερη ευκαιρία για να αποδράσετε για κάποιες ημέρες μακριά από τη ρουτίνα και να βρεθείτε σε μαγευτικούς προορισμούς που βρίσκονται κυριολεκτικά μια ανάσα μακριά; Tα τριήμερα της 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου η Louis Hotels υποδέχεται στα ξενοδοχεία της τους λάτρεις της ξεκούρασης, προσφέροντας τα πιο πλήρη πακέτα διαμονής!

O Όμιλος ξενοδοχείων που έχει συνδεθεί με την ποιοτική φιλοξενία έχει κάτι να προσφέρει για όλους. Οι οικογένειες μπορούν να ζήσουν αξέχαστες οικογενειακές στιγμές στα τεσσάρων αστέρων Louis Phaethon Beach, Louis Imperial Beach, Louis Paphos Breeze και Sofianna Resort & Spa που βρίσκονται στην Πάφο. Με ειδικά διαμορφωμένα οικογενειακά δωμάτια, πολλαπλές επιλογές φαγητού, ειδική ομάδα διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους και υδροπάρκα (σε επιλεγμένα ξενοδοχεία) δεν θα ξέρετε που θα περάσετε πιο όμορφα τις ώρες σας!  

Τα ζευγάρια που δεν θέλουν να χάνουν στιγμές εκλεπτυσμένης κομψότητας μπορούν να επιλέξουν το πεντάστερο The Royal Apollonia που βρίσκεται στη Λεμεσό ή το ειδικά σχεδιασμένο για ενήλικες πεντάστερο The Ivi Mare στην Πάφο. Οι επιλογές δεν σταματούν εδώ, καθώς με ευρύχωρα πολυτελή δωμάτια και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση για ευχάριστες αποδράσεις προσφέρονται και στο πολυβραβευμένο Τhe King Jason Paphos (μόνο για ενήλικες) ή το Polis 1907, το boutique ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Πόλη Χρυσοχούς.

Αν πάλι θέλετε να ζήσετε στιγμές ιδιωτικότητας και ηρεμίας δεν έχετε παρά να επιλέξετε τις πολυτελείς επαύλεις της Louis Hotels Chris Le Mare Villa και Chris Le Mare Gold Luxury Villa στον πανέμορφο Πρωταρά. Με στοιχεία όπως η εξαιρετική διακόσμηση εσωτερικών χώρων, ιδιωτική πισίνα και μια σειρά από ανέσεις, στις επαύλεις της Louis Hotels θα ζήσετε σαν βασιλιάδες!​

​Κάντε άμεσα τις κρατήσεις σας από την πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα της Louis Hotels! Με την εγγραφή σας στο νέο πρόγραμμα πιστότητας My LH Club μπορείτε να λάβετε αυτόματα έκπτωση 5% για τις διαμονές σας στα ξενοδοχεία της Louis Hotels, με την επιπλέον έκπτωση να φτάνει το 10% και άλλα οφέλη!

Τα τριήμερα πλησιάζουν και η Louis Hotels σας περιμένει! Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε ευτυχισμένες στιγμές με τους αγαπημένους σας!

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024