Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΒΕΑ μέχρι το 2024

Η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου εξέλεξε το νέο της Διοικητικό Συμβούλιο για την περίοδο 2021 – 2024.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Εταιρείας αναφέρεται ότι «το βράδυ της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΤΕΒΕΑ, παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσου, βουλευτών Αμμοχώστου, Δημάρχων και Κοινοταρχών της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, εκπροσώπων Τοπικών Φορέων και πλήθος επιχειρήσεων».

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από 21 άτομα που είναι οι Αλεξάνδρου Αγγελος, Γιαννάκη Λούης, Κονέ Παντελής, Κόσιης Σάββας, Λιοτατή Τζιοβάνα, Μάρτη Δημήτρης, Νέος Παναγιώτης, Ορφανίδης Πανίκκος, Πιττάκης Αβραάμ, Σαββίδης Ξένιος, Σαρδαλός Μαριγιάννος, Σούττος Λευτέρης, Στέκας Μαρίνος, Τσόκκος Γιώργος, Φακλαμάς Χρίστος, Φαρκονής Χρίστος, Φιλής Ανδρέας, Φυλακτού Γεώργιος, Χαραλάμπους Νίκος, Χρυσταλλένος Γεώργιος και Ξύδιας Βάσος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «κατά τη διάρκεια της Γενικής  Συνέλευσης παρουσιάστηκε το πολυδιάστατο έργο που επιτέλεσε η ΤΕΒΕΑ κατα τα εννέα χρόνια λειτουργίας της και αναλύθηκε στα μέλη, η μελλοντική δράση της εταιρείας».

Αναφέρεται ακόμα ότι «η επόμενη μέρα της Γενικής Συνέλευσης, βρίσκει την ΤΕΒΕΑ ενισχυμένη και πιο δυνατή μέσα από τη μαζική παρουσία των μελών της. Βλέπει επίσης το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία μέσα από τα μάτια των νέων ανθρώπων που απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες
Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων