BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: Χορηγός στο μεγαλύτερο γαστρονομικό γεγονός του τόπου για επαγγελματίες

Από την πρώτη μέρα της δραστηριοποίησής της στην κυπριακή αγορά, τον Ιανουάριο του 2020, η BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ πρωτοπορεί διαρκώς προσφέροντας στους επαγγελματίες πελάτες, λύσεις για όλες τους τις ανάγκες.

Φέτος, με γνώμονα να υποστηρίξει ακόμη περισσότερο τους συνεργάτες- επιχειρηματίες της, αποφάσισε να συμμετάσχει ως χορηγός στην 20η έκθεση HORECΑ-GASTRONOMIA EXPO 2021 που διοργανώνει ανά διετία ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου. Η φετινή έκθεση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο 5-7 Νοεμβρίου 2021, στο περίπτερο 6 της Κρατικής Έκθεσης, στη Λευκωσία. Συμμετείχαν πέραν των 60 εκθετών, καλύπτοντας το σύνολο του φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών, σχετικών με τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία.

Η συμμετοχή της «BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΕΣ», έγινε με τη λειτουργία μεγάλου περιπτέρου, όπου οι άνθρωποι της αλυσίδας συνομίλησαν με εκατοντάδες επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε κάθε τομέα του εμπορίου, όπως υπεραγορές, κάβες, περίπτερα, φρουταρίες, κρεοπωλεία, ψιλικά, καθώς και άλλες επιχειρήσεις από διαφορετικούς χώρους της Ho.Re.Ca. (Hotel/Restaurant/Café)!

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της «BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΕΣ» ενημέρωσαν όλους τους ενδιαφερόμενους για το πώς λειτουργεί αυτό το νέο μοντέλο χονδρικής πώλησης και ανεφοδιασμού επιχειρήσεων που ξεκίνησε από την Ελλάδα και αποτέλεσε τη νούμερο ένα λύση εν μέσω κορωνοϊού και στην Κύπρο.

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση σε όλους όσοι έσπευσαν στο περίπτερο της αλυσίδας για να μάθουν περισσότερα, έκανε το γεγονός ότι η «BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΕΣ» στεγάζει κάτω από τον ίδιο χώρο μια τεράστια γκάμα προμηθειών. Μετράει πάνω από 20.000 διαφορετικά προϊόντα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον κάθε ενδιαφερόμενο επιχειρηματία να βρει ό,τι ψάχνει εκεί, δίχως να χρειαστεί να απευθύνεται σε πολλούς διαφορετικούς προμηθευτές για να εξοπλίσει την επιχείρησή του. Και αυτό, δίχως καθόλου περιορισμούς στις ποσότητες.

Παράλληλα, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν και για τη δυναμική παρουσία της εταιρείας στον ψηφιακό κόσμο, παρέχοντάς τους την ευελιξία για αναζήτηση των προσφορών στο φυλλάδιο μέσω της ιστοσελίδας της. Οι ενδιαφερόμενοι έτσι μπορούν να ενημερωθούν για τα προϊόντα σε προσφορά, πολύ πριν επισκεφτούν το κατάστημα και πηγαίνοντας εκεί να τα προμηθευτούν γρήγορα. Επίσης μέσω του Mobile App, τους παρέχεται η δυνατότητα σχεδιασμού λίστας αγορών, εύκολα και γρήγορα με προσθήκη προϊόντων μέσω του barcode scanner.


Με την κίνηση αυτή, η αλυσίδα ισχυροποιεί και κατοχυρώνει την παρουσία της στην κυπριακή αγορά και στο πλευρό των επαγγελματιών του τόπου μας.

Η “BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ” αποτελεί την θυγατρική εταιρεία της ελληνικής METRO ΑΕΒΕ στην Κύπρο. Η εταιρεία φέρνει στην χώρα για πρώτη φορά το concept της χονδρικής πώλησης μέσα από ένα one stop shop για τους Επαγγελματίες της μεταπώλησης και της HORECA. Με το πρώτο της κατάστημα στη Λεμεσό, η BEST VALUE εγκαινιάζει μια νέα φιλοσοφία αγορών που συνδυάζει την εύκολη πρόσβαση με τις προσιτές τιμές και, κυρίως, με την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων. 

Η μητρική METRO ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1976 και κατέχει τη θέση του leader στην αγορά της Ελλάδας με 50 καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Δειτε Επισης

Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι
Με άνοδο της τάξης του 5,4% οι αφίξεις το πρώτο τρίμηνο-«Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε ακόμη μια καλή επίδοση»