Η So Mush Better έκθεση HORECA Gastronomia ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Με χαμόγελα ικανοποίησης εκ μέρους των επισκεπτών, των συμμετεχόντων και των διοργανωτών ολοκληρώθηκε η παρουσία της Kyriakides Mushrooms, στη τριήμερη έκθεση HORECA Gastronomia Expo 2021, την οποία διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου και η IMH στην Κρατική Έκθεση Λευκωσίας από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου 2021.

H έκθεση, έκλεισε τις πύλες της κατακτώντας επάξια τον χαρακτηρισμό της πιο μεγάλης και ολοκληρωμένης έκθεσης στον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας, καθώς και στον χώρο της μαζικής εστίασης στην Κύπρο με 50 εκθέτες και περίπου 10.000 επισκέπτες, αριθμοί που αποδεικνύουν περίτρανα τόσο την επιτυχία από άποψη διοργάνωσης, όσο και την ανάγκη του χώρου για τέτοιες εκδηλώσεις.

Στο εκθεσιακό περίπτερο που ετοίμασε η ομάδα της Kyriakides Mushrooms, παρουσιάστηκαν τα προϊόντα της όπως αυτά προσφέρονται στα μεγαλύτερα super markets όλης της χώρας. Οι νέες συσκευασίες δίνουν την επιλογή στον πελάτη να επιλέξει όχι μόνο το προϊόν, αλλά επιπλέον το βάρος και αν επιθυμεί το προϊόν τεμαχισμένο ή ολόκληρο.
 

Από το εκθεσιακό περίπτερο της Kyriakides Mushrooms, η ομάδα είχε τη χαρά να συναντήσει ιδιοκτήτες εστιατορίων αλλά και ξενοδοχείων, να συνομιλήσει μαζί τους, να ακούσει και να δώσει λύσεις σε κάθε τους ανάγκη.

Παρόντες ήταν τόσο ο ιδρυτής Ρήσος Κυριακίδης καθώς και οι δύο διευθύνοντες σύμβουλοι, κύριοι Γιώργος και Νίκος Κυριακίδης.

Κάθε ενδιαφερόμενος εστιάτορας, chef, consultant chef, ξενοδόχος ή έμπορος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από την κεντρική ομάδα της εταιρείας για τη διαδικασία παραγωγής, να λάβει πληροφορίες για προϊόντα της εταιρείας και να μάθει τις επερχόμενες δράσεις και προϊόντα της εταιρείας.

Μεγάλο ενθουσιασμό για τους λάτρεις του μανιταριού προκάλεσε η είδηση πως πλέον η Kyriakides Mushrooms, πέρα από τα 11 μανιτάρια που παράγει στην ιδιόκτητη μονάδα της στην Λεμεσό, εμπορεύεται και όλα τα φρέσκα άγρια μανιτάρια, συμπεριλαμβανομένης της λευκής και μαύρης τρούφας. Οι επισκέπτες στο εκθεσιακό περίπτερο της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να δουν και φυσικά να μυρίσουν το μεθυστικό άρωμα του τόσο εκλεπτυσμένου αυτού είδους μανιταριού, το οποίο αποτελεί πρόκληση για κάθε chef και δίνει χαρά σε κάθε γευσιγνώστη.

Τα 7 πιάτα που ετοίμαζε ο chef Noel Christos Bassil στο εκθεσιακό περίπτερο της Kyriakides Mushrooms, μπροστά στους επισκέπτες, έλαβαν εξαιρετικά σχόλια! Σύντομα αναλυτικά οι συνταγές θα δημοσιευθούν στο site της Kyriakides Mushrooms αλλά και στα social media της εταιρείας.

Οι νέες συνταγές και τα νόστιμα πιάτα του chef, δεν υπήρξαν οι μοναδικές εκπλήξεις που επιφύλασσε η ομάδα της Kyriakides Mushrooms στους επισκέπτες.

Όσοι επισκέφτηκαν το εντυπωσιακό περίπτερο κατά τη διάρκεια του τριημέρου, είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τα νέα kit παραγωγής τα οποία αρχικά θα πωλούνται στο e-shop που ετοιμάζει η Kyriakides Mushrooms. Πρόκειται για τις χάρτινες, ανακυκλώσιμες συσκευασίες, οι οποίες θα περιέχουν mini καλλιέργεια μανιταριού. Ακολουθώντας τις οδηγίες, οποιοσδήποτε θα μπορεί να καλλιεργήσει τα δικά του μανιτάρια στο σπίτι. Μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθουν τα παιδιά πώς αναπτύσσονται τα μανιτάρια και να παρακολουθούν την εξέλιξή τους, ενώ αποτελεί και ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να γνωρίζουν τι ακριβώς τρώνε ή επιθυμούν να καλλιεργούν τις τροφές τους!

Οι διευθύνοντες καθώς και τα στελέχη της εταιρείας, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Υφυπουργό Τουρισμό, Σάββα Περδίο, να συζητήσουν τις ανάγκες του κλάδου και να αφουγκραστούν τις εξελίξεις της παγκόσμιας αγοράς στους τομείς της διατροφής και της γαστρονομίας με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξέλιξη των προϊόντων της.

Το επόμενο ραντεβού με την ομάδα της Kyriakides Mushrooms έχει δοθεί στο χωριό Σπήλια από τις 4 έως τις 5 Δεκεμβρίου για το φεστιβάλ μανιταριού, το πιο so mush better χειμερινό φεστιβάλ! Σας περιμένουμε!

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Σε ανοδική πορεία ο αγροτουρισμός στην Κύπρο
Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Βιώσιμο μέχρι 2080, βούληση για εξορθολογισμό της επενδυτικής πολιτικής
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Σαλπάρει ξανά το M/V Daleela για Πειραιά-Μόνο από τη Λεμεσό τα δρομολόγια τη φετινή χρονιά
125 χρόνια ζωής-Στο…σπίτι της Τρ. Κύπρου το παρελθόν συνάντησε το παρόν και έδωσε ραντεβού με το μέλλον(pics)
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
ΗΠΑ: Δύο εγγεγραμμένες στην Κύπρο εταιρείες στις νέες κυρώσεις κατά Λευκορωσίας
AstroBank: €39,4 εκατ. κέρδη για το 2023-Στο 23,7% ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας
ΟΕΒ, Τράπεζα Κύπρου και Deloitte στο Λονδίνο-Παρουσίαση επαγγελματικών ευκαιριών για επαναπατρισμό Κύπριων
Tree Hotel: Τι θα περιλαμβάνει το ξενοδοχείο στις Πλάτρες-Οι περιβαλλοντικοί όροι