Ένα σοκολατένιο ταξίδι στο Colors Cafe του Four Seasons

Ευφάνταστα αριστουργήματα με συνδυασμούς από τις εκλεκτότερες ποικιλίες σοκολάτας απ’ όλο τον κόσμο, μοναδικά ροφήματα, βελούδινες υφές και πανδαισία γεύσεωνμας επιφυλάσσει από τις 12 έως τις 21 Νοεμβρίου, στη διάρκεια της Εβδομάδας Σοκολάτας, το Colors Café του Ξενοδοχείου Four Seasons.

Σε ένα λαμπερό event με θέα την εντυπωσιακή πισίνα του Four Seasons και την καταγάλανη θάλασσα, οι Εκπρόσωποι των ΜΜΕ περιπλανήθηκαν πρώτοι, στο γλυκό ταξίδι του Colors Café, ανακάλυψαν τα καλά κρυμμένα μυστικά της σοκολάτας και απόλαυσαν το πιο λαχταριστό μενού με εμπνευσμένες δημιουργίες του Pastry Chef Δημήτρη Χατζηγιάννη και της ομάδας του.

H γευστική εμπειρία άρχισε με το μεθυστικό ιταλικό κρασί – καλωσόρισμα Scavi & Ray Al Cioccolata με αρωματικό χαρακτήρα ψημένων κόκκινων φρούτων, μαύρου κερασιού, δαμάσκηνου, απαλή βανίλια και γεύση σοκολάτας.
 

  

  

Οι ακαταμάχητες γαλλικές verrines σε ένα συνδυασμό «στρώσεων» από διάφορες υφές, χρώματα και γεύσεις συνεπήραν τους προσκεκλημένους… οι οποίοι απόλαυσαν μεταξύ άλλων την εκλεπτυσμένη “Red Fruit Inspiration” με κρέμα σοκολάτας βατόμουρο και κόκκινα φρούτα, την εξαιρετική “Guanaja” με 70% κρέμα σοκολάτας κακάο, βανίλια Μαδαγασκάρης, Creme brulee και μπισκότο με κακάο, αλλά και την μοναδική “Brazil” με λαχταριστή Ganache σοκολάτας, καραμελωμένες μπανάνες και κρέμα με γεύση καφέ.

 

  

  

Γαστρονομική έκπληξη αποτέλεσε για τους προσκεκλημένους η σύγχρονη εκδοχή υπέροχων κλασσικών γλυκών, όπως το “Azelia”, εκλέρ σοκολάτας με κρέμα καραμέλας και πραλίνα φουντουκιού, το “Swiss Roll” με κρέμα λευκής σοκολάτας, ζελέ φρούτων του δάσους και μπισκότο βανίλιας joconda, καθώς και το Sacher, με μπισκότο σοκολάτας, μαρμελάδα βερίκοκο και γλάσο μαύρης σοκολάτας.

 

  

  

Το συναρπαστικό ταξίδι στη γευστική απόλαυση συνεχίστηκε με αρωματική ζεστή σοκολάτα σε αξεπέραστους συνδυασμούς και signature πραλινάκια που ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο και ξυπνούν το πάθος για σοκολάτα.

 

  

 

 

Η γλυκιά παλέτα των γεύσεων ολοκληρώθηκε με την ευκαιρία που προσέφερε το Colors Café στους προσκεκλημένους να πειραματιστούν, φτιάχνοντας τη δική τους δημιουργία με γλυκιά, πικρή, γάλακτος, μαύρη ή λευκή σοκολάτα, σε συνδυασμό με υπέροχα υλικά, από την ελίτ των πρώτων υλών.

Δειτε Επισης

Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
ΟΕΒ: Η γενική συνέλευση, οι προκλήσεις για το επιχειρείν και η σημασία της συνεργασίας με το ΚΕΒΕ