Δυναμική συμμετοχή της Louis Hotels στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού

Με δυναμική παρουσία και διάθεση για καινούργια αρχή ξεκίνησε το ταξίδι της στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού η Louis Hotels. Ως ένας από τους καλύτερους πρέσβεις του κυπριακού τουρισμού και της τοπικής φιλοξενίας, ο όμιλος ξενοδοχείων συμμετείχε με φυσική παρουσία στην έκθεση World Travel Market (WTM), που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από 1-3 Νοεμβρίου.

Στο περίπτερo της Louis Hotels, τα στελέχη του Ομίλου παρουσίασαν στους συνεργάτες και επισκέπτες της έκθεσης τα νέα ξενοδοχεία, τις ανακαινίσεις αλλά και νέα προϊόντα! Μετά από δύο χρόνια, η Louis Hotels είχε την ευκαιρία να ξανασυναντήσει τους παλιούς της συνεργάτες και να ανανεώσει τη σχέση μαζί τους. Σε αυτές τις συναντήσεις ο Όμιλος εισέπραξε τη συγκρατημένη αισιοδοξία τους για τη νέα σεζόν και την ελπίδα ότι η επιστροφή στην κανονικότητα δεν θα αργήσει.

Η Louis Hotels παρουσίασε το νέο project της, το Asterion Suites & Spa, το πεντάστερο ξενοδοχείο στα Χανιά που λειτούργησε φέτος για πρώτη φορά με ιδιαίτερη επιτυχία.

Στην έκθεση παρουσιάστηκε επίσης και το νεότερο απόκτημα της Louis Hotels, το Οnce in Μykonos ένα από τα πιο κομψά και στιλάτα boutique ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Το πεντάστερο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων θα υποδεχτεί τους πρώτους του επισκέπτες τον Μάιο του 2022. Παράλληλα, στην έκθεση ανακοινώθηκε η ανακαίνιση του Mykonos Theoxenia που επιστρέφει τη νέα σεζόν ακόμα πιο ανανεωμένο.

Η Louis Hotels ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς παρουσίασε και την αναβαθμισμένη συλλογή επαύλεων της που συγκέντρωσαν μεγάλο ενδιαφέρον. Η Louis lora pearl luxury villa στον Πρωταρά, η νέα προσθήκη της συλλογής είναι ένα κομψό καταφύγιο, διακοσμημένο σε γήινα χρώματα και μποέμ πινελιές. Στην ίδια συλλογή προστέθηκε και η νεόκτιστη Louis Chris Le Mare Gold Protaras που ξεχωρίζει για τον σύγχρονο σχεδιασμό της, την ιδανική τοποθεσία της και τις στιγμές ιδιωτικότητας που προσφέρει.

Στην έκθεση παρουσιάστηκε και το νέο, πρωτότυπο concept του Ivi Mare, του πεντάστερου ξενοδοχείου της Louis Hotels στην Πάφο. Απευθυνόμενη αποκλειστικά σε ενήλικες, η μονάδα ξεχωρίζει για το χαλαρό της περιβάλλον, τις μοντέρνες εγκαταστάσεις, τις επιλογές σε εστιατόρια, την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και την ποικιλία επιλογών διαμονής.

Επόμενος σταθμός για την ομάδα της Louis Hotels, η έκθεση Athens Expo στις 25 Νοεμβρίου στην Αθήνα και η Institute of Business Management (IBTM) στις 30 Νοεμβρίου στην Βαρκελώνη.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια