Ο διάσημος Ιταλός Σεφ Giorgio Locatelli στο AMARA

O διάσημος Ιταλός Σεφ και δεινός κριτής του Ιταλικού Master Chef, Giorgio Locatelli, έρχεται στις 27 και 28 Οκτωβρίου 2021 στο AMARA και το εστιατόριο Ristorante Locatelli, για να μας μυήσει στην τέχνη του ‘convivialità’, όπως χαρακτηριστικά του αρέσει να εκφράζει αυτή τη φιλόξενη αίσθηση του-να μοιράζεσαι το καλό φαγητό με τους αγαπημένους σου. Γιατί μαζί με αυτό, μοιράζεσαι αναμνήσεις, εμπειρίες και όμορφες στιγμές.

Ο Giorgio θα παρουσιάσει στο Κυπριακό κοινό ένα εξαιρετικά εκλεπτυσμένο μενού 6-πιάτων, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τηγανητά χτένια  - μια συνταγή που τον καταξίωσε στην υψηλή γαστρονομία, αλλά και στους εκλεκτούς καλεσμένους του όπως τη Madonna, Brad Pitt, Clintons – σπιτικά tagliolini με λευκή τρούφα από την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Βόρεια Ιταλία, μοσχαρίσια μάγουλα με σοκολάτα, πεσκανδρίτσα με καρύδια και σάλτσα με κάπαρη. Και για το τέλος, millefoglie με πραλίνα, κρέμα πατισερί και παγωτό amarena.

Το δείπνο θα ξεκινήσει στις 8μμ, ενώ νωρίτερα, από τις 6μμ μέχρι τις 8μμ, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε τη μοναδική αυτή γαστρονομική εμπειρία με ‘Locatelli Aperitivo’, μια σειρά από signature cocktails που έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο Σεφ, και τα οποία φέρουν μια νότα Ιταλίας και Μεσογείου. Απολαύστε το ‘Giorgio’, όπου το κλασικό Negroni έχει ένα touch από τον ίδιο.  

Ξεκινήστε τη βραδιά σας με small bites από προσούτο, παρμεζάνα και σπιτική φοκάτσια, και κάντε ‘τσιν-τσιν’ με τον Giorgio Locatelli, που θα είναι εκεί για να σας γνωρίσει από κοντά.

Η τιμή του μενού, μαζί με το ‘Locatelli Aperitivo’ signature cocktails, είναι €240.00 το άτομο. Για κρατήσεις, καλέστε στο 2544 2222 ή μέσω email στο restaurants-booking@amarahotel.com. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για να εξερευνήσετε το μενού αναλυτικά, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://bit.ly/3DEKyRj 

 

Δειτε Επισης

City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι