Αστείρευτη πηγή εσόδων οι παραλίες λουομένων

Ο απολογισμός για τα έσοδα από τις παραλίες λουομένων στην κοινότητα της Κισσόνεργας, κατέδειξε ότι οι παραλίες λουομένων αποτελούν σημαντική πηγή εσόδων για το Κοινοτικό Συμβούλιο, αφού αυτά ξεπερνούν τις €170.000 κατά το 2021.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, Γιώργο Στυλιανού,  η δημιουργία παραλιών λουομένων στην κοινότητα αποτελούσε στρατηγική απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και μέρος του επιχειρηματικού/οικονομικού πλάνου που εκπόνησε το Συμβούλιο για να διαχειριστεί τα συσσωρευμένα οικονομικά προβλήματα της κοινότητας.

Είχε, συνέχισε, ως αδιαπραγμάτευτο πυλώνα, την αύξηση των εσόδων του συμβουλίου με άλλους τρόπους, χωρίς την αύξηση των τελών και φορολογιών που θα επηρέαζαν οικονομικά τους δημότες.

Τα σημαντικά έσοδα που έχει το Συμβούλιο από τις παραλίες, πρόσθεσε ο κ. Στυλιανού, έχουν βοηθήσει στην επιτυχή διαχείριση των οικονομικών υποχρεώσεων της κοινότητας, η οποία σήμερα είναι πλέον μια οικονομικά εύρωστη κοινότητα, έχοντας εξοφλήσει σε δέκα χρόνια οικονομικές υποχρεώσεις που προσέγγιζαν τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Στυλιανού επιπρόσθετα έδωσε έμφαση στο ότι το Συμβούλιο είναι πλέον οικονομικά εύρωστο γιατί, με συλλογική προσπάθεια, εφαρμόστηκε με ευλάβεια το οικονομικό πλάνο που είχε εκπονηθεί και εφαρμοστεί τα τελευταία 10 χρόνια, με έμφαση στο νοικοκύρεμα των οικονομικών, στον περιορισμό των εξόδων και στην αύξηση των εσόδων με άλλα μέσα, εκτός φορολογιών, όπως τα έσοδα από τη δημιουργία παραλιών λουομένων στην κοινότητα.

Δειτε Επισης

Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης το θρυλικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας
Tree Hotel: Τι θα περιλαμβάνει το ξενοδοχείο στις Πλάτρες-Οι περιβαλλοντικοί όροι
Στο City of Dreams Mediterranean ο μεγαλύτερος πολυτελής γάμος που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο
Συστάσεις EASA στις αεροπορικές εταιρείες-Nα είναι προσεκτικές στον εναέριο χώρο του Ιράν και του Ισραήλ
Smoothie Factory: Επεκτείνεται στη Λάρνακα με opening στο Mercure City Hotel
Η συμβολή της Wizz Air στην επιβατική κίνηση της Κύπρου και η εδραίωσή της στην αγορά
Εκτροπές και ακυρώσεις πτήσεων... Διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχεία της Κύπρου οι επιβάτες
Kawacom's: Γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχίας με 22 καταστήματα παγκύπρια και επανασυστήνεται με νέα εικόνα
#LikeALocalCy: Η νέα καμπάνια του Υφυπουργείου Τουρισμού
Η Wizz Air στοχεύει να φτάσει σε 10% πράσινες πτήσεις έως το 2030