Στιγμές ιδιωτικότητας σε έπαυλη που προσφέρει όλες τις ανέσεις

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη ζήτηση για διακοπές σε επαύλεις. Καθόλου άδικα, οι επαύλεις βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των επισκεπτών, καθώς μπορούν να εξυπηρετήσουν μια σειρά από ανάγκες για όλα τα γούστα και όλους τους τύπους ταξιδιού.

Σημαντικός παράγοντας για την επιλογή της ιδανικής έπαυλης δεν είναι άλλος από την τοποθεσία. Η οικογένεια, η παρέα, τα ζευγάρια, τα παιδιά θέλουν να βρίσκονται κοντά στη θάλασσα, σε εστιατόρια, καταστήματα και άλλες αναπτύξεις. Φυσικά, σημαντικό κριτήριο επιλογής είναι και το πακέτο παροχών κάθε έπαυλης, καθώς δεν προσφέρουν όλες το ίδιο επίπεδο προσωποποιημένων διακοπών, ιδιωτικότητας και ανέσεων.

 

Η έπαυλη που προσφέρει όλα τα πιο πάνω μαζί με ένα πλήρες πακέτο ανέσεων και εξυπηρέτησης και που φέρει την υπογραφή της Louis Hotels, είναι η ολοκαίνουργια Louis Chris Le Mare Gold Villa στον Πρωταρά. Η έπαυλη 137 τ.μ. βρίσκεται δίπλα από τις πανέμορφες παραλίες Sirena Bay και Golden Coast και προσφέρει στο κλειστό της περιβάλλον ιδιωτική πισίνα 28 τ.μ. με καταρράκτη και κήπο, ψησταριά μπάρμπεκιου, εξωτερικό χώρο καθιστικού με τραπεζαρία, ξαπλώστρες και ομπρέλες στη πισίνα.

Εκτός από τα τρία άνετα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό ντους, η έπαυλη διαθέτει ψηφιακή τηλεόραση και wi-fi. Η πιο σπουδαία καινοτομία της έπαυλης είναι το roof garden με καθιστικό, εκεί όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, να απολαύσετε δροσερά ποτά στο μπαρ και να χαλαρώσετε με υδρομασάζ!

Το νεότερο μέλος στη συλλογή Louis Ηοtels Villas Collection προσφέρει καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού, ειδικό καλωσόρισμα από τον chef με λιχουδιές, καθώς και πακέτο καλωσορίσματος με δροσιστικά ροφήματα και κρασί! Μαζί με τα πιο πάνω, η έπαυλη της Louis Hotels περιλαμβάνει και πολλές άλλες εκπλήξεις που θα σας συναρπάσουν!​

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως όσοι διαμένουν στην έπαυλη Louis Chris Le Mare Gold μπορούν να απολαύσουν μια επιπρόσθετη παροχή: μπορούν ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τις εγκαταστάσεις του Louis St Elias Resort & Waterpark, όπως νεροτσουλήθρες, υπαίθριο τζακούζι μόνο για ενήλικες, παιδική πισίνα, εξωτερική πισίνα, παιδικό κλαμπ και γυμναστήριο!

Με εκλεπτυσμένη διακόσμηση και ξεχωριστά στοιχεία διακριτικής πολυτέλειας, η Louis Chris Le Mare Gold Villa υποδέχθηκε τους πρώτους της επισκέπτες της από τον Ιούνιο. Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας μέσω της ιστοσελίδας της Louis Hotels και ζήστε ιδιωτικές στιγμές χαλάρωσης μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η έπαυλη λειτουργεί τηρώντας όλες τις επίσημες οδηγίες των αρμόδιων αρχών για τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού, με βάση τα αυστηρά πρωτόκολλα που εφαρμόζει η Louis Hotels σε όλες τις μονάδες της.

 

Δειτε Επισης

Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
ΟΕΒ: Απαράδεκτες απεργίες σε εταιρείες μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών έργων-Συντεχνίες «τιμωρούν» τις επιχειρήσεις
Καλύτερες οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία-Ικανοποίηση Υπουργείου Οικονομικών
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Σε καθοδική πορεία ωθούμενος από τη μείωση στις τιμές της ενέργειας ο πληθωρισμός