Zela Jet: Ταξίδια χωρίς όρια στους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς

Ισχυρή ζήτηση στις ιδιωτικές πτήσεις καταγράφεται το φετινό καλοκαίρι, αφού όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν την έκθεσή τους στον κορωνοϊό.

Ακολουθώντας πλήρως τα πρωτόκολλα υγιεινής και αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος ταξιδιώτης εν μέσω πανδημίας, η Zela Jet, μέλος του Ομίλου Zela Aviation, προσφέρει μια νέα ταξιδιωτική εμπειρία με ιδιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Η κρίση που επέφερε ο κορωνοϊός ενδυναμώνει το προφίλ και τα πλεονεκτήματα των ιδιωτικών πτήσεων τονίζει ο Πρόεδρος της Zela Jet Ανδρέας Χριστοδουλίδης, επισημαίνοντας ότι στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει μια αναβαθμισμένη προσέγγιση στα ιδιωτικά ταξίδια με ασφάλεια, διακριτικότητα και αξιοπιστία. Διαθέτουμε υπογραμμίζει ο κ. Χριστοδουλίδης, ένα ευρύ φάσμα επιλογών στους Κύπριους ταξιδιώτες και επιδίωξή μας είναι να γνωρίσουν τις ολοκληρωμένες και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Όποιος πετάει ιδιωτικά, μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, οποτεδήποτε, χωρίς όρια και περιορισμούς αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Zela Jet. Ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες και απαιτήσεις κάθε ταξιδιώτη όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και σε συνεργασία με αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα αεροσκαφών από μικρά ιδιωτικά αεροσκάφη μέχρι μεγάλα τζετ, καθώς και όλους τους τύπους ελικοπτέρων σημειώνει ο κ. Χριστοδουλίδης.

Αυτή την περίοδο η Zela Jet μας ταξιδεύει στους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς. Σε φημισμένα παραθαλάσσια μέρη, σε ελληνικά νησιά, με την Μύκονο, τη Σαντορίνη και την Κρήτη να κατέχουν την πρωτιά. Το Λονδίνο, η Μόσχα και η Νίκαια, παραμένουν όμως οι σημαντικότεροι προορισμοί για τους πελάτες που ταξιδεύουν για επιχειρηματικούς λόγους.

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα
H Κύπρος στη λίστα με τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία
Η βιομηχανία του τουρισμού και της φιλοξενίας: Τι λένε τρεις ξενοδόχοι