Ξεκινούν οι εμβολιασμοί των ξενοδοχοϋπαλλήλων

Σάρκα και οστά παίρνει η προσπάθεια για εμβολιασμό των εργαζομένων στα ξενοδοχεία, με την αρχή να γίνεται το Σάββατο από την Πάφο και συγκεκριμένα από το Aphrodite Hills, ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν εμβολιασμοί και στις άλλες επαρχίες.

Για τον σκοπό, δηλαδή των εμβολιασμό των ξενοδοχοϋπαλλήλων, θα λειτουργήσουν κινητές μονάδες, με τον υπουργό Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα να πραγματοποιεί επίσκεψη στο Aphrodite Hills όπου το Σάββατο θα διενεργούνται εμβολιασμοί, συνοδευόμενος από τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου δρ. Χριστίνα Γιαννάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εμβολιασμοί θα γίνονται σε όσους επιθυμούν να εμβολιαστούν, μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος που έγινε μέσω του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων(ΠΑΣΥΞΕ).

Μιλώντας προ ημερών στο InBusinessNews, o Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης είδε προαναγγείλει την έναρξη των εμβολιασμών.

«Σε αυτό το κομμάτι ξεκινήσαμε εκστρατεία ενημέρωσης του προσωπικού μαζί με το υπουργείο Υγείας και το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν στα ξενοδοχεία κινητές μονάδες εμβολιασμού για όσους επιθυμούν να λάβουν το εμβόλιο», είχε αναφέρει ο κ. Ρουσουνίδης.

Διαβάστε ακόμη: 

Βάλσαμο για ξενοδόχους οι επιχορηγημένες διακοπές για εμβολιασμένους

Μιλώντας επίσης InBusinessNews, η Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου(ΣΤΕΚ) Χρυσαίμιλη Ψηλογένη, διαμήνυε ότι οι εμβολιασμοί είναι το πρώτο και πιο ισχυρό οχυρό για την αντιμετώπιση της πανδημίας και η τουριστική βιομηχανία στέλνει αυτό ακριβώς το μήνυμα.

«Οφείλουμε όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έχουμε ευθύνη για την κατάσταση στην Κύπρο και οφείλουμε να βρούμε τρόπους επιμόρφωσης των αρνητών του εμβολιασμού όσον αφορά την χρησιμότητά του και ότι είναι το μόνο όπλο κατά της πανδημίας. Συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού και όσων όλων εργάζονται στην τουριστική βιομηχανία. Να δοθούν κίνητρα για όλους. Πρέπει να δώσουμε το μήνυμα προς τα έξω ότι είμαστε ένας ασφαλής προορισμός», τόνισε η κ. Ψηλογένη.

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά