TUI Russia: Στο 43ο Συνέδριο ΠΑΣΥΞΕ ο κορυφαίος tour operator της Ρωσίας

Με τον τουρισμό σε διεθνές επίπεδο να έχει υποστεί την πλήρη κατάρρευση λόγω Covid- 19, η πανδημία διαμορφώνει νέο σκηνικό στον κλάδο της φιλοξενίας με τάσεις που θα μείνουν και την επόμενη μέρα. Κρίσιμης σημασίας και για τον ξενοδοχειακό κλάδο είναι οι αλλαγές που έχει επιφέρει η πανδημία στον τομέα της εργασίας στον βαθμό που, κατά τις προβλέψεις, τα επαγγελματικά ταξίδια μαζί με το συνεδριακό τουρισμό θα είναι οι δύο κατηγορίες που θα ανακάμψουν αργότερα.

Για το πώς διαμορφώνεται η τουριστική αγορά και πώς εντάσσεται το κυπριακό τουριστικό προϊόν στα δικά τους πλάνα για το 2021 και το 2022, αναμένεται να συζητήσουν εκπρόσωποι κορυφαίων tour operators oι οποίοι έρχονται στην Κύπρο για να συμμετέχουν στο 43ο Ξενοδοχειακό Συνέδριο & Έκθεση που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) σε συνεργασία με την ΙΜΗ στις 29 Ιουνίου 2021.

Στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Συνεδρίου αναμένεται να συμμετέχει ο Taras Demura, CEO της TUI Russia & CIS εκ των κορυφαίων tour operators στην Ρωσία.

Ο κ. Demura γεννήθηκε στην Ουκρανία και είναι απόφοιτος του International Economic Christian University με πτυχίο στο international business, ενώ είναι κάτοχος διδακτορικού στα Οικονομικά από το European University of Finance, Information Systems, Management and Business. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε διάφορους οργανισμούς στον τουριστικό τομέα, ενώ από το 2016 βρίσκεται στο πηδάλιο της TUI Russia & CIS.

TUI Russia & CIS
Η TUI Russia είναι μία από τις κορυφαίες ταξιδιωτικές εταιρείες στη Ρωσία, με ανεπτυγμένο δίκτυο ταξιδιωτικών γραφείων. Η εταιρεία αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης διεθνούς τουριστικής εταιρείας TUI Group, με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας.

Το 43ο Ξενοδοχειακό Συνέδριο & Έκθεση διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) σε συνεργασία με την ΙΜΗ στις 29 Ιουνίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ)

Υπό την αιγίδα: Υφυπουργείο Τουρισμού, Κυπριακή Δημοκρατία

Συντονιστής: ΙΜΗ

Κύριος Χορηγός: PwC Cyprus

Αργυρός Χορηγός: Swissport

Χορηγοί: City of Dreams Mediterranean, Cyta Business, Eurobank Cyprus, Knauf

Χορηγός Airline: Aegean Airlines

Επίσημος Χορηγός Γεύματος: HERMES Airports

Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business magazine, Gold magazine

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη διεύθυνση IMH -Tηλ: 22505555, φαξ: 22679820, email: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024