Μια πολυτελής εμπειρία 5 αστέρων στην κοσμοπολίτικη Λεμεσό με θέα τη θάλασσα

Αναζητάς ένα μέρος για πολυτελείς διακοπές στη θάλασσα ή για μία ρομαντική απόδραση με το άλλο σου μισό; Θέλεις να έχεις όλες τις ανέσεις για να χαλαρώσεις και να ζήσεις ξέγνοιαστες στιγμές όπως εσύ το επιθυμείς;

Το πεντάστερο ξενοδοχείο The Royal Apollonia στη Λεμεσό, με την ασυναγώνιστη θέα στη θάλασσα, αποτελεί την πιο κατάλληλη επιλογή. Το ξενοδοχείο, που συνδυάζει την πολυτελή φιλοξενία με την εκπληκτική θέα της Μεσογείου και τη γαλήνια ατμόσφαιρα ενός παραθαλάσσιου καταλύματος, βρίσκεται στην ακτή της κοσμοπολίτικης Λεμεσού στην καρδιά της τουριστικής ζώνης, πολύ κοντά σε εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα και άλλες υπηρεσίες.

Το ξενοδοχείο διαθέτει όλες τις ανέσεις που θα κάνουν τη διαμονή του κάθε επισκέπτη αξέχαστη και μοναδική, όπως κομψά δωμάτια και σουίτες, μεγάλη πισίνα ελεύθερου σχήματος, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου και τις καλύτερες υπηρεσίες σπα σε ένα ναό του είδους, που υπόσχεται χαλαρωτικές στιγμές και ευφορία. Επιπλέον, εντός του The Royal Apollonia στεγάζονται τα δημοφιλή εστιατόρια Akakiko Easy Japanese Fusion και το Meze by Elliniko, που σερβίρουν εξαιρετικές επιλογές για τους λάτρεις του καλού και ποιοτικού φαγητού.

Το The Royal Apollonia έχει αποσπάσει σωρεία διακρίσεων. Μεταξύ άλλων, έλαβε βαθμολογία 9 στα 10 από τους ταξιδιώτες της booking.com το 2020, ενώ έχει βραβευτεί με το πιστοποιητικό αριστείας από το TripAdvisor το 2020, 2019, 2018, 2017, 2016.

Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία διαμονής στο The Royal Apollonia και χαρίστε στον εαυτό σας ξέγνοιαστες στιγμές, μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πραγματοποιήστε έγκαιρα την κράτηση σας στο www.louishotels.com.

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες
Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων