Londa: Σε νέα εποχή το διάσημο ξενοδοχείο

Το Londa, ένα από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία της Κύπρου που έχει καταγραφεί στη μνήμη του κοινού ως ένας χώρος κομψότητας, πολυτέλειας και άψογου στυλ, είναι έτοιμο να εισέλθει σε μια νέα εποχή, χάρη σε Αμερικανικά κεφάλαια και γαλλική εσωτερική διακόσμηση.

Γίνεται μπουτίκ ξενοδοχείο
Υπό νέα ιδιοκτησία και διαχείριση, το Londa θα μετατραπεί από ένα μπουτίκ ξενοδοχείο σε μια πολυτελή και ανεπιτήδευτη παραθαλάσσια οικιστική ανάπτυξη, καθώς παραμένει αναλλοίωτο σύμβολο πρότυπου κομψότητας και υψηλής ποιότητας.

 

Διαβάστε ακόμη: 

Τρ. Κύπρου: Αγόρασε μετοχές ο Κωνσταντίνος Ιορδάνου

Η μεγάλη ευθύνη της νέας Βουλής

Πατά γκάζι για ν' αυξήσει μερίδια η HONDA

 

Με μια αφοσιωμένη ομάδα από απαιτητικούς επισκέπτες να επιστρέφουν κάθε χρόνο, μαγεμένοι από την παραθαλάσσια τοποθεσία του και την πολυτέλεια που προσέφερε, η ζήτηση εξύψωσε και καθιέρωσε την εμπειρία του Londa, ως ένας επιβαλλόμενος προορισμός στις προσωπικές ανάγκες των επισκεπτών ολόχρονα. Το γεγονός αυτό αποτέλεσε την έμπνευση των νέων ιδιοκτητών και διαχειριστών, των εταιρειών York Capital Management (YCM) και Elements Capital Management (ECM), να μετεξελίξουν το Londa από ένα ξενοδοχείο 5-αστέρων σε ένα έργο υψηλών προδιαγραφών με μόνιμες πολυτελείς κατοικίες.

Η YCM είναι διεθνής  επενδυτικός οργανισμός με κεφάλαια υπό διαχείριση  ύψους $12 δισ., που επικεντρώνεται σε επενδύσεις ειδικού σκοπού. Αντίστοιχα, η ECM είναι εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων που επικεντρώνεται  σε επενδύσεις πιστωτικών ευκαιριών. Οι δύο εταιρείες έχουν συνεργαστεί σε πλειάδα συναλλαγών, τα τελευταία 4 χρόνια και έχουν καθιερώσει ένα επιτυχημένο ιστορικό ως ειδικοί αναδιάρθρωσης και αναστροφής στην περιοχή.
 

Οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν επιτύχει να δεσμεύσουν τις υπηρεσίες ενός από τους πιο διάσημους διακοσμητές εσωτερικών χώρων της Γαλλίας, τον περίφημο Thierry Lemaire - μια συνεργασία που θεωρείται μοναδική στο είδος της για τα επίπεδα της εγχώριας αναπτυξιακής αγοράς. Με ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο από κολοσσιαία έργα όπως το Παλάτι του Élysée, ο σχεδιαστής του Παρισιού αποτελεί ένα από τα δυνατά και αποκλειστικά πλεονεκτήματα του έργου. Ο Thierry Lemaire προσδίδει σημαντική καλλιτεχνική αξία στο έργο «The Residences by Londa» αποπνέοντας αισθησιακό μοντερνισμό και ακραία εκλέπτυνση.

 

Το έργο θα αναπτυχθεί με βάση τα υψηλότερα πρότυπα με έμφαση στην ασφάλεια, με τους ένοικους των αποκλειστικών παραθαλάσσιων κατοικιών να είναι κάτοχοι ενός ακινήτου που η αξία του θα παραμένει ανθεκτική στις εκάστοτε διεθνείς οικονομικές διακυμάνσεις. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αποτελεί την πιο αξιοθαύμαστη και αψεγάδιαστη ανάπτυξη της Κύπρου, το «The Residences by Londa» είναι μια από τις ελάχιστες επενδυτικές ευκαιρίες που εξαιρείται από τον ΦΠΑ - ένα ισχυρό πλεονέκτημα που την αναδεικνύει ως μια πολύ ελκυστική επενδυτική ευκαιρία.

 

 

 

Το «The Residences by Londa» θα αποτελέσει το αποκορύφωμα της νέας αυτής εποχής, παραμένοντας ένα ιστορικό και εμβληματικό ορόσημο για το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024