Treppides Investments: Συνεργασία με το διεθνή όμιλο Pacha, με έδρα την Ίμπιζα

Επεκτείνοντας την επενδυτική της δραστηριότητα στο νησί της Μύκονου όπου διατηρεί δυο πολυτελή ξενοδοχεία, το «Οniro Suites» που βρίσκεται στη Χώρα και το «Oniro Mykonos» στον Άγιο Στέφανο, η εταιρεία Treppides Investments, έχει προχωρήσει σε συνεργασία με το διεθνή Όμιλο Pacha, ο οποίος είναι απόλυτα ταυτισμένος με τον τουρισμό και τη ψυχαγωγία στην Ίμπιζα. 

Το Pacha Group, είναι μια εταιρεία διεθνούς χαρτοφυλακίου που ιδρύθηκε στη Βαρκελώνη το 1966 από τον Ricardo Urgell, και δραστηριοποιείται στους τομείς της αναψυχής, της ψυχαγωγίας, της φιλοξενίας, της εστίασης και των εκδηλώσεων μόδας και αρώματος.

Φέτος το θρυλικό group με τα δυο ενωμένα κεράσια στο logo του, κάνει την κάθοδο του στο νησί της Μυκόνου με μία επένδυση πολλών εκατομμυρίων που περιλαμβάνει ξενοδοχείο, εστιατόριο και club. Πρόκειται για το θρυλικό «Pacha Club», το restaurant-club-cabaret  «Leo’s Μykonoς» και το πολυτελές ξενοδοχείο «Destino Pacha Μykonos Hotel». Πίσω από το μεγάλο αυτό project βρίσκεται το αμερικανικό επενδυτικό fund Trilantic Europe με έδρα το Λονδίνο, το οποίο το 2017 ανέλαβε τα ηνία του ομίλου Pacha, επενδύοντας στην εξέλιξη του brand με το άνοιγμα παραρτημάτων ανά τον κόσμο, μεταξύ αυτών και η Μύκονος.

Ο χρηματοοικονομικός υποστηρικτής του Trilantic Europe που διαχειρίζεται πάνω από 2 δισεκατομμύρια ευρώ, είχε προχωρήσει σε μεγάλη έρευνα αποστέλλοντας εκπροσώπους του στη Μύκονο προκειμένου να εντοπίσουν τις ιδανικές τοποθεσίες για τη νέα αυτή επένδυση του ομίλου στο νησί.

 

Η συνεργασία της Treppides Investments με το Pacha Group

Για τη δημιουργία του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου «Destino» το Pacha Group, επέλεξε το «Oniro Mykonos» στον Άγιο Στέφανο, ιδιοκτησίας της εταιρείας Treppides Investments, που θα αναλάβει να διαχειριστεί, και το οποίο μετονομάζεται και μετατρέπεται στο super deluxe «Destino Pacha Μykonos Hotel».

Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου στην Ελλάδα, το οποίο διαθέτει 34 πολυτελή δωμάτια και 6 κορυφαίας αισθητικής σουίτες, με θέα το Αιγαίο πέλαγος και με σχέδια μελλοντικής επέκτασης του σε 55 δωμάτια και σουίτες.

Στα δωμάτια του κυριαρχούν οι λευκοί τοίχοι και το φυσικό ξύλο με εκλεπτυσμένες πινελιές, εμπνευσμένες από την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

Διαθέτει επίσης ένα μοναδικής αισθητικής εστιατόριο με το μενού του να είναι βασισμένο στις ελληνικές και τις γεύσεις της Μεσογείου, bar στο οποίο θα εμφανίζονται παγκοσμίου φήμης DJ, πισίνα και πρόγραμμα ευεξίας και yoga.

 

Το «Destino Pacha Mykonos Hotel»  αναμένεται να υποδεχθεί τους πρώτους του πελάτες την 1η Ιουνίου 2021 και ήδη έχει αρχίσει να δέχεται κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας του www.destinopachamykonos.com

Η συνεργασία της Treppides Investments με τον διεθνή Όμιλο Pacha, αποτυπώνει την αφοσίωση στο όραμα της εταιρείας για συνεχή επέκταση και εξέλιξη.

Ο Νικόλας Τρεππίδης, ιδιοκτήτης της Treppides Investments σημειώνει τα εξής για το σημαντικό αυτό deal: “Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον όμιλο Pacha. Οι διαπραγματεύσεις για να επιτευχθεί, ήταν πολύμηνες και μάλιστα εν μέσω πανδημίας.  Πιστεύω ότι το «Oniro Mykonos» είναι ο ιδανικός χώρος για τη δημιουργία του νέου «Destino Pacha Mykonos Hotel»”.

Την ίδια ώρα η εταιρεία Treppides Investments διατηρεί στη χώρα της Μυκόνου το μοναδικής αισθητικής, πολυτελές «Oniro Suites» το οποίο θα λειτουργήσει κανονικά φέτος το καλοκαίρι. Επίσης στην Αθήνα η εταιρεία διατηρεί δυο ξενοδοχεία, το πολυτελές boutique hotel «Oniro City» στο Κολωνάκι και το «Asomaton Hotel» στο Θησείο, ενώ βρίσκεται υπό ανέγερση και ένα νέο boutique hotel στην Πλατεία Μητροπόλεως.

 

Δειτε Επισης

125 χρόνια ζωής-Στο…σπίτι της Τρ. Κύπρου το παρελθόν συνάντησε το παρόν και έδωσε ραντεβού με το μέλλον(pics)
Hellenic Bank Mobile App: Δάνεια με ηλεκτρονική υπογραφή εύκολα από το κινητό
Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και με κυπριακή σημαία το θρυλικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
ΗΠΑ: Δύο εγγεγραμμένες στην Κύπρο εταιρείες στις νέες κυρώσεις κατά Λευκορωσίας
AstroBank: €39,4 εκατ. κέρδη για το 2023-Στο 23,7% ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας
ΟΕΒ, Τράπεζα Κύπρου και Deloitte στο Λονδίνο-Παρουσίαση επαγγελματικών ευκαιριών για επαναπατρισμό Κύπριων
Γ. Παπαναστασίου στο InBusinessNews: Σαφής η θέση μας για Great Sea Interconnector-«Όσο πιο σύντομα...»
Σοβαροί κίνδυνοι για οικονομία αν κλιμακωθεί η ένταση-Οι ανησυχίες και τι φοβίζει τον επιχειρηματικό κόσμο
FDI screening: Διαφωνίες και δυστοκία συναίνεσης για το πλαίσιο ελέγχου άμεσων ξένων επενδύσεων