Zela Jet: Πετάει ιδιωτικά και χωρίς όρια

Ολοένα και μεγαλύτερη είναι η ζήτηση για ιδιωτικές πτήσεις, σημειώνει στο InBusinessNews ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης, Πρόεδρος της Zela Jet, η οποία ανοίγει τα φτερά της στην Κύπρο, προσφέροντας ακόμα περισσότερες λύσεις στους Κύπριους ταξιδιώτες.

Στους στόχους της εταιρείας είναι η επέκταση το 2022, φέρνοντας στην Κύπρο και στην Ελλάδα δικά της αεροσκάφη.

Όπως επισημαίνει ο κ. Χριστοδουλίδης, η Κύπρος αποτελεί προτεραιότητα σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, εξηγώντας ότι η Zela Jet μπορεί να προσφέρει πτήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς όριο, με την κατάλληλη επιλογή αεροσκάφους.


Πώς πήρατε την απόφαση να επεκταθείτε στην Κύπρο; Ποιες προοπτικές διαβλέπετε στην κυπριακή αγορά;
Αν και μένω στο Λονδίνο σχεδόν όλη μου την ζωή, πήρα την απόφαση να ιδρύσω τη «μαμά» εταιρεία, Zela Aviation στην Λεμεσό, καθώς κατάγομαι από την Κύπρο. Η Zela Aviation δραστηριοποιείται στον τομέα των ενοικιάσεων εμπορικών αεροσκαφών από το 2006. Οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό ή Κύπρος να είναι η προτεραιότητά μου, σε κάθε επιχειρηματική μου δραστηριότητα. Θέλω να στηρίξω την πατρίδα μου με όποιον τρόπο μπορώ, και εφόσον εξειδικεύομαι στον τομέα των αερομεταφορών, το να προσφέρω ακόμα περισσότερες λύσεις στους Κύπριους ταξιδιώτες είναι αυτό που μπορώ να κάνω καλύτερα. Η Κύπρος θεωρείται κομβικό σημείο για τις αερομεταφορές, αφού ουσιαστικά αποτελεί γέφυρα ανάμεσα σε τρεις ηπείρους. Έφτασε λοιπόν η ώρα να εκμεταλλευτούμε τη γεωγραφική της θέση, μετατρέποντας το νησί σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι για τους ταξιδιώτες που πετούν με ιδιωτικά μέσα.
 

Αεροσκάφη σε Κύπρο και Ελλάδα το 2022

Πώς επηρεάζει τους σχεδιασμούς σας η πανδημία και η νέα πραγματικότητα στον τομέα των αερομεταφορών;

Η πανδημία σαφώς και έχει επιφέρει μεγάλες αλλαγές στις αερομεταφορές. Από την μία έχει αυξηθεί ποσοστιαία η ζήτηση για ιδιωτικές πτήσεις, ενώ από την άλλη έχει μειωθεί ποσοτικά. Εμείς λοιπόν, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την Zela Jet γνωρίζοντας τις συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή, λόγω της πανδημίας, και ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο οι κινήσεις μας είναι δυναμικές και εξαρτώνται από τις εξελίξεις. Το 2021 για εμάς είναι μία χρονιά που θέλουμε να μας γνωρίσει ο κόσμος, να γνωρίσει τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και να εκμεταλλευτεί τις λύσεις των ιδιωτικών πτήσεων, ώστε να ταξιδέψει εν μέσω πανδημίας με περισσότερη ασφάλεια. Από το 2022, οπόταν ευελπιστούμε ότι η κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη, φιλοδοξούμε να επεκταθούμε, φέρνοντας στην Κύπρο και στην Ελλάδα δικά μας αεροσκάφη.

Πτήσεις χωρίς όρια

 

Διαβάστε ακόμα:

Από €22.000 τα οικιστικά ακίνητα σε Λεμεσό και Πάφο τον Μάιο

Ι. Κασουλίδου: Οι καταναλωτές εγκαταλείπουν brands που είναι απόντα στις εξελίξεις


Ποιες τάσεις παρατηρείτε στον τομέα των ιδιωτικών και ναυλωμένων πτήσεων;
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει όλο και μεγαλύτερη ζήτηση για ιδιωτικές πτήσεις. Ένα μεγάλο ποσοστό ταξιδιωτών θέλει να αποφεύγει τον συνωστισμό στα αεροδρόμια και τις διαδικασίες επιβίβασης/αποβίβασης, με αποτέλεσμα να επιλέγει να πετάξει ιδιωτικά. Επιπλέον τα πτητικά μέσα ολοένα και αυξάνονται, κάτι που σημαίνει ότι κάθε χρόνο υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τον καθένα, με μεγαλύτερο φάσμα κόστους. Όλο και περισσότεροι τουρίστες επιλέγουν πλέον να ταξιδεύουν ιδιωτικά, ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο για να απολαύσουν τις διακοπές τους, καθώς και επιχειρηματίες, οι οποίοι απαιτούν να μετακινούνται πιο εύκολα και γρήγορα για τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Εμείς παρατηρούμε τις αλλαγές αυτές, καθώς και την αύξηση της ζήτησης, και γι’ αυτό ο βασικός μας στόχος είναι να φέρουμε στην Κύπρο και στην Ελλάδα δικά μας αεροσκάφη, προσφέροντας υπηρεσίες χαμηλού κόστους από μία κυπριακή εταιρεία.

 

Σε ποιους προορισμούς θα πετάτε; Υπάρχουν πλάνα για εμπλουτισμό του πτητικού προγράμματος;
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι όποιος πετάει ιδιωτικά, μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, οποτεδήποτε. Δεν υπάρχει κάποιο όριο, από τη στιγμή που θα γίνει η σωστή επιλογή αεροσκάφους. Η Zela Jet μπορεί να προσφέρει πτήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών. Σαφώς όμως, προτεραιότητα μας είναι η σύνδεση της Κύπρου με τις κοντινότερες χώρες και την Ελλάδα φυσικά. Αλλά επαναλαμβάνω, όριο δεν υπάρχει. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι κάνουμε πτήσεις και από Λάρνακα προς Νέα Υόρκη. Όλα εξαρτώνται από τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Εμείς προσφέρουμε από μικρά αεροπλάνα μέχρι μεγάλα, 150 θέσεων, καθώς και όλους τους τύπους ελικοπτέρων, από μικρά μονοκινητήρια μέχρι μεγάλα VIP δικινητήρια.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024