Παράταση στην ολοκλήρωση του deal για Parklane

Νέα παράταση μέχρι και τις 15 Μαρτίου 2021 έχει δοθεί στην ολοκλήρωση της ενδεχόμενης εξαγοράς του 100% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane Hotels Limited.

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων της C.C.C. Tourist Enterprises Public Company Ltd 26/10/2020 και 25/01/2021, αναφορικά με το Μνημόνιο Συναντίληψης το οποίο έχει υπογραφεί μεταξύ των εταιρειών C.C.C. Tourist Enterprises Public Company Ltd, Εmerald Coast Properties Ltd και Invel Real Estate Management (Cyprus) Ltd για την ενδεχόμενη εξαγορά του 100% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane Hotels Limited, η εταιρεία με ανακοίνωσή της στο ΧΑΚ ανακοινώνει ότι η ολοκλήρωση της εξαγοράς, η οποία υπόκειται, μεταξύ άλλων, στην ολοκλήρωση της μελέτης δέουσας επιμέλειας «due diligence» και τελικών δεσμευτικών συμφωνιών,  έχει περεταίρω παραταθεί μέχρι και τις 15 Μαρτίου 2021.

Το ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, το οποίο αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία του για την χειμερινή περίοδο στις 15 Νοεμβρίου 2020, αναμένεται να επαναλειτουργήσει στις 15 Μαρτίου 2021.

Στην ανακοίνωση της C.C.C. Tourist Enterprises Public Company Ltd, στις 26 Οκτωβρίου 2020 αναφερόταν ότι η εταιρεία, η οποία κατέχει το 24,98% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane Hotels Limited (η «Parklane»), ανακοίνωνε ότι μαζί με την εταιρεία Emerald Coast Properties Ltd (η «Emerald»), η οποία κατέχει το 75,02% των εκδομένων μετοχών της Parklane, έχουν υπογράψει Μνημόνιο Συναντίληψης με την εταιρεία Invel Real Estate Management (Cyprus) Ltd, με το οποίο της παρέχουν αποκλειστικό δικαίωμα να προχωρήσει στην μελέτη δέουσας επιμέλειας «due diligence», και εάν ικανοποιηθεί να προχωρήσει στην εξαγορά του 100% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane.

Σημειώνεται ότι η Parklane είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, το οποίο έχει επαναλειτουργήσει τον Μάρτιο του 2019.

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών, η οποία υπόκειται μεταξύ άλλων στην ολοκλήρωση της μελέτης δέουσας επιμέλειας «due diligence» και τελικών δεσμευτικών συμφωνιών, αναμενόταν να ολοκληρωθεί μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου 2021.

Σύμφωνα με το Μνημόνιο Συναντίληψης, με την ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών η Εταιρεία θα διαθέσει το 24,98% των εκδομένων μετοχών που κατέχει στην Parklane, έναντι του αντίτιμου των €22,50 εκατ. Από τη συναλλαγή υπολογίζεται να προκύψει κέρδος, το οποίο θα μπορεί να υπολογιστεί μόνο μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών.

Δειτε Επισης

Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες
Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων