Παράταση στην ολοκλήρωση του deal για Parklane

Νέα παράταση μέχρι και τις 15 Μαρτίου 2021 έχει δοθεί στην ολοκλήρωση της ενδεχόμενης εξαγοράς του 100% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane Hotels Limited.

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων της C.C.C. Tourist Enterprises Public Company Ltd 26/10/2020 και 25/01/2021, αναφορικά με το Μνημόνιο Συναντίληψης το οποίο έχει υπογραφεί μεταξύ των εταιρειών C.C.C. Tourist Enterprises Public Company Ltd, Εmerald Coast Properties Ltd και Invel Real Estate Management (Cyprus) Ltd για την ενδεχόμενη εξαγορά του 100% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane Hotels Limited, η εταιρεία με ανακοίνωσή της στο ΧΑΚ ανακοινώνει ότι η ολοκλήρωση της εξαγοράς, η οποία υπόκειται, μεταξύ άλλων, στην ολοκλήρωση της μελέτης δέουσας επιμέλειας «due diligence» και τελικών δεσμευτικών συμφωνιών,  έχει περεταίρω παραταθεί μέχρι και τις 15 Μαρτίου 2021.

Το ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, το οποίο αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία του για την χειμερινή περίοδο στις 15 Νοεμβρίου 2020, αναμένεται να επαναλειτουργήσει στις 15 Μαρτίου 2021.

Στην ανακοίνωση της C.C.C. Tourist Enterprises Public Company Ltd, στις 26 Οκτωβρίου 2020 αναφερόταν ότι η εταιρεία, η οποία κατέχει το 24,98% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane Hotels Limited (η «Parklane»), ανακοίνωνε ότι μαζί με την εταιρεία Emerald Coast Properties Ltd (η «Emerald»), η οποία κατέχει το 75,02% των εκδομένων μετοχών της Parklane, έχουν υπογράψει Μνημόνιο Συναντίληψης με την εταιρεία Invel Real Estate Management (Cyprus) Ltd, με το οποίο της παρέχουν αποκλειστικό δικαίωμα να προχωρήσει στην μελέτη δέουσας επιμέλειας «due diligence», και εάν ικανοποιηθεί να προχωρήσει στην εξαγορά του 100% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane.

Σημειώνεται ότι η Parklane είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, το οποίο έχει επαναλειτουργήσει τον Μάρτιο του 2019.

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών, η οποία υπόκειται μεταξύ άλλων στην ολοκλήρωση της μελέτης δέουσας επιμέλειας «due diligence» και τελικών δεσμευτικών συμφωνιών, αναμενόταν να ολοκληρωθεί μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου 2021.

Σύμφωνα με το Μνημόνιο Συναντίληψης, με την ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών η Εταιρεία θα διαθέσει το 24,98% των εκδομένων μετοχών που κατέχει στην Parklane, έναντι του αντίτιμου των €22,50 εκατ. Από τη συναλλαγή υπολογίζεται να προκύψει κέρδος, το οποίο θα μπορεί να υπολογιστεί μόνο μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024