Η Melco τιμήθηκε με 97 αστέρια από το Forbes Travel Guide 2021

Η Melco, η εταιρεία που ανέλαβε την ανάπτυξη και λειτουργία των Cyprus Casinos “C2” και του City of Dreams Mediterranean, του πρώτου και μοναδικού αδειοδοτημένου πολυθεματικού θερέτρου στην Κύπρο, ανακοίνωσε τη βράβευσή της με 97 συνολικά αστέρια από το Forbes Travel Guide (FTG) 2021, περιλαμβανομένων και 17 βραβείων με πέντε αστέρια, μία αναγνώριση που καθιστά την Εταιρεία ως την κορυφαία μεταξύ των διαχειριστών πολυθεματικών θερέτρων στο Μακάο και την Ασία, γενικότερα.

Συγκεκριμένα, όλα τα πολυθεματικά θέρετρα που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας, μεταξύ των οποίων το City of Dreams, Studio City, Altira Macau και City of Dreams Manila, τιμήθηκαν με την ανώτατη διάκριση του θεσμού. Η κορυφαία αυτή αναγνώριση αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της Melco στην παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών και στις τρεις κατηγορίες που αξιολογούνται από το Forbes Travel Guide και οι οποίες αφορούν ξενοδοχεία, εστιατόρια και spa. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η 12η χρονιά που το Altira Macau λαμβάνει διάκριση πέντε αστέρων από το Forbes Travel Guide στις κατηγορίες Ξενοδοχεία και Spa.

O Πρόεδρος και Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Melco κ. Lawrence Ho δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που για ακόμα μια φορά, όλα τα πολυθεματικά θέρετρα που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας μας βραβεύονται  από το Forbes Travel Guide, ενός εκ των γνωστότερων και εγκυρότερων ταξιδιωτικών οδηγών στον κόσμο. Η επιτυχία αυτή είναι μια ακόμη απτή απόδειξη της δέσμευσης της Melco για αριστεία. Η Εταιρεία, θέτοντας υψηλές προδιαγραφές, συμβάλλει στη δημιουργία αξέχαστων και συναρπαστικών εμπειριών για τους επισκέπτες μας. Ευχαριστούμε την ομάδα μας που με την αφοσίωσή της συνδράμει στην καθιέρωση της Melco ως κορυφαίου διαχειριστή πολυθεματικών θερέτρων».


Θέρετρα, εστιατόρια και υπηρεσίες της Melco που βραβεύθηκαν από το Forbes Travel Guide 2021:
 

Αξιολογήσεις Forbes Travel Guide 5-αστέρων

Ξενοδοχεία

Εστιατόρια

Spa

Morpheus, City of Dreams Macau

Alain Ducasse at Morpheus, Morpheus, City of Dreams Macau

Morpheus Spa, City of Dreams Macau

Nüwa, City of Dreams Macau

Yí, Morpheus, City of Dreams Macau

Nüwa Spa, City of Dreams Macau

Star Tower, Studio City

Jade Dragon, Nüwa, City of Dreams Macau

Zensa Spa, Studio City

Altira Macau

Pearl Dragon, Studio City

Altira Spa, Altira Macau

Nüwa, City of Dreams Manila

Tenmasa, Altira Macau

Nüwa Spa, City of Dreams Manila

 

Ying, Altira Macau

 

 

Aurora, Altira Macau

 

 

Επιπρόσθετα, τον Δεκέμβριο του 2020, τα ξενοδοχεία Morpheus στο City of Dreams, Star Tower στο Studio City, Altira Macau και Nüwa στο City of Dreams Manila ήταν μεταξύ των πρώτων ξενοδοχείων και θερέτρων στον κόσμο που έλαβαν την πιστοποίηση Sharecare Health Security VERIFIED® του Forbes Travel Guide. Η εν λόγω πιστοποίηση αφορά τη συμμόρφωση με τις βέλτιστες πρακτικές, που έχουν επικυρωθεί από εμπειρογνώμονες, με στόχο την ελαχιστοποίηση του κινδύνου και του αντίκτυπου του COVID-19 και πιθανών μελλοντικών ζητημάτων δημόσιας υγείας.

Με την ολοκλήρωση του City of Dreams Mediterranean, που σήμερα αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, η Melco θα επεκτείνει την παγκόσμια εμβέλειά της δημιουργώντας έναν μοναδικό προορισμό που θα αποτελεί το μεγαλύτερο υψηλών προδιαγραφών πολυθεματικό θέρετρο της Ευρώπης. Ακολουθώντας τα υψηλά πρότυπα ψυχαγωγίας και αναψυχής της Melco, το City of Dreams Mediterranean θα προσφέρει στους επισκέπτες μια εμπειρία διεθνούς κλάσης, ικανοποιώντας τους πιο απαιτητικούς μελλοντικούς ταξιδιώτες και ενισχύοντας παράλληλα, τις προσπάθειες της Κύπρου να καθιερωθεί ως διεθνές σημείο αναφοράς για τον τουρισμό και τη ψυχαγωγία.

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο