Πληθώρα βραβείων για τα Louis Hotels στα Booking.com travellers awards 2021

Ψηλές βαθμολογίες που φέρνουν σημαντικές διακρίσεις εξασφάλισαν τα ξενοδοχεία της Louis Hotels στα “Booking.com travellers awards 2021”. Συνολικά, 17 ξενοδοχεία της Louis Hotels έλαβαν διακρίσεις, 7 από τα οποία βαθμολογήθηκαν με άριστα δηλαδή με πάνω από 9/10, μια ακόμη ένδειξη της άριστης εμπειρίας φιλοξενίας που προσφέρει η Louis Hotels στους επισκέπτες της.

Την βαθμολογία 9,4/10 εξασφάλισε το πεντάστερο ξενοδοχείο της εταιρείας στην Πάφο, Τhe Ivi Mare. Tο ξενοδοχείο, με 148 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων κάποιες με εξωτερικό τζακούζι, 3 εστιατόρια, 1 εσωτερική και 1 εξωτερική πισίνα -η μεγαλύτερη σε μήκος στη Πάφο- προσφέρει στους επισκέπτες μια όαση ξεκούρασης με μοντέρνο σχεδιασμό και φόντο τη Μεσόγειο.

Την ίδια βαθμολογία (9,4/10), εξασφάλισε η έπαυλη Louis Chris Le Mare villa στον Πρωταρά. Η εντυπωσιακή έπαυλη ξεχώρισε μεταξύ άλλων για τον μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό της και την τοποθεσία της που την καθιστούν ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές ή διακοπές με την παρέα.

Mε 9,2/10 αξιολογήθηκε από τους επισκέπτες του το boutique ξενοδοχείο, Polis 1907. Τοποθετημένο στην «καρδιά» της Πόλης Χρυσοχούς και συνδυάζοντας την παράδοση με τη διακριτική πολυτέλεια, το Polis 1907 ενσωματώνει όλα τα ποιοτικά στοιχεία της κυπριακής φιλοξενίας σε μια ατμόσφαιρα με βασικό της γνώρισμα την τοπική αισθητική.

Με 9,1 και 9,0 βαθμολογήθηκαν αντίστοιχα, τα 4-Lux ξενοδοχεία της Louis Hotels, The King Jason Paphos και The King Jason Protaras. Απευθυνόμενα και τα δύο σε ζευγάρια, τα δύο ξενοδοχεία ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη διακόσμησή τους και την boutique ατμόσφαιρα που προσφέρουν.

Παράλληλα, τα ξενοδοχεία Louis Paphos Breeze και Τhe Royal Apollonia έλαβαν από 9/10 από τους επισκέπτες τους. Το Louis Paphos Breeze αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τις οικογένειες που θέλουν να ζήσουν αξέχαστες στιγμές. Το περιβάλλον του ξενοδοχείου δημιουργεί έναν προορισμό στον οποίο οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη μαγευτική θέα σε συνδυασμό με την κομψή διακόσμηση με βάση φυσικά υλικά και μια παλέτα χαλαρωτικών χρωμάτων εμπνευσμένα από τη θάλασσα. Tοποθετημένο σε κεντρικό σημείο της τουριστικής περιοχής Λεμεσού, το πεντάστερο The Royal Apollonia, συνδυάζει την πολυτελή διαμονή με την εκπληκτική θέα της Μεσογείου και την γαλήνια ατμόσφαιρα ενός παραθαλάσσιου ξενοδοχείου.

Τα βραβεία “Βooking.com” θεωρούνται από τα πιο έγκυρα της τουριστικής βιομηχανίας καθώς δεν προσμετρούν τις απόψεις και βαθμολογίες μιας επιτροπής αλλά βασίζονται στην βαθμολογία και τις αξιολογήσεις των επισκεπτών. Τα βραβεία λαμβάνουν οι ξενοδοχειακές μονάδες που έχουν τις καλύτερες κριτικές και βαθμολογίες από τους επισκέπτες τους ώστε να διασφαλίζεται η εγκυρότητα της κάθε διάκρισης.

Όλες οι διακρίσεις που λαμβάνουν οι μονάδες της Louis Hotels έρχονται ως επιστέγασμα των υψηλών προδιαγραφών φιλοξενίας που ακολουθούν όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024