Το πρόγραμμα Skywards της Emirates προσφέρει στα μέλη του ευελιξία και ασφάλεια έως το 2022

Το βραβευμένο πρόγραμμα ανταμοιβής Emirates Skywards της Emirates και της flydubai, παρουσίασε νέες πρωτοβουλίες που προσφέρουν στα μέλη του περισσότερη υποστήριξη, ευελιξία και επιλογές – επιτρέποντας στα Silver, Gold και Platinum μέλη να διατηρήσουν το επίπεδο τους μέχρι το 2022. Το πρόγραμμα ανταμοιβής είναι ένα από τα πρώτα στον κόσμο που προσφέρει στα μέλη του μια γενναιόδωρη παράταση 12 επιπλέον μηνών στις αναθεωρήσεις του επιπέδου τους που έχουν προγραμματιστεί για το 2021. Με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που εξακολουθούν να ισχύουν λόγω του COVID-19, το πρόγραμμα Skywards συνεχίζει να πρωτοπορεί βρίσκοντας νέους τρόπους για να προσφέρει στα μέλη του μεγαλύτερη ασφάλεια αυτή την περίοδο.

Παράταση του τρέχοντος επιπέδου των μελών του Emirates Skywards
Μέλη Silver, Gold και Platinum του προγράμματος Skywards με ημερομηνία αναθεώρησης επιπέδου μέλους πριν από τις 31 Δεκεμβρίου του 2021, θα διατηρήσουν το τρέχον επίπεδό τους για 12 επιπλέον μήνες.

Για παράδειγμα, εάν ένα μέλος έχει τρέχουσα ημερομηνία αναθεώρησης επιπέδου στις 31 Μαρτίου του 2021, η νέα ημερομηνία αναθεώρησης θα είναι στις 31 Μαρτίου του 2022.

Επέκταση της ισχύος των Μιλίων
Το πρόγραμμα ανταμοιβής επέκτεινε επίσης την ισχύ όλων των μιλίων με ημερομηνία λήξης τον Απρίλιο 2020 έως τις 30 Ιουνίου του 2021. Τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρώσουν τα Skywards Μίλια τους έως και 11 μήνες νωρίτερα απολαμβάνοντας ένα ευρύ φάσμα ανταμοιβών, όπως ταξιδιωτικά εισιτήρια με την Emirates, αναβάθμιση θέσης και πολλά ακόμη προνόμια.

Τα μέλη μπορούν να πετάξουν με την Emirates με αυτοπεποίθηση καθώς η αεροπορική εταιρεία έχει αναθεωρήσει τις πολιτικές κράτησης για να προσφέρει στους πελάτες της γενναιόδωρους όρους και επιλογές κράτησης. Οι πελάτες που αγοράζουν εισιτήριο για ταξίδια στις ή πριν από τις 30 Ιουνίου 2021, μπορούν να αλλάξουν τις ημερομηνίες του ταξιδιού τους ή να παρατείνουν την ισχύ του εισιτηρίου για 2 χρόνια.

Προσφέροντας στα μέλη περισσότερους τρόπους για να διατηρήσουν το επίπεδο μέλους
Το πρόγραμμα Skywards της Emirates θα αναπτύξει ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους για να βοηθήσει τα μέλη να διατηρήσουν το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται, ή να μετακινηθούν γρήγορα σε υψηλότερο. Τα μέλη μπορούν να προσβλέπουν σε ένα χρόνο γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις, όπως μπόνους Μίλια Αναβάθμισης και πολλές ακόμη αποκλειστικές προσφορές. *

Η Emirates Skywards έχει περισσότερα από 27 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως. Το πρόγραμμα ανταμοιβής προσφέρει τέσσερα επίπεδα μέλους: Blue, Silver, Gold και Platinum, με το κάθε επίπεδο να προσφέρει αποκλειστικά προνόμια. Τα μέλη μπορούν να κερδίσουν Μίλια πραγματοποιώντας συναλλαγές με συνεργάτες του προγράμματος οι οποίοι ποικίλλουν, από αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, οικονομικούς εταίρους έως και συνεργάτες λιανικής και lifestyle. Τα Skywards Μίλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εισιτήρια πτήσεων στις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες, διαμονή σε ξενοδοχεία, εισιτήρια σε αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλες μοναδικές εμπειρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το emirates.com

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024