Ταξίδι στις γεύσεις

Ο περιορισμός της πανδημίας, μάς επιβάλλει εγκλεισμό στο σπίτι. Μας απαγορεύει την επίσκεψη στα αγαπημένα μας εστιατόρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να απολαμβάνουμε νόστιμα φαγητά και ταξίδια γαστριμαργικά. 
 
Οι επιλογές συνεχίζουν να είναι πολλές και πολύ νόστιμες.
 
Αν ο ουρανίσκος μας πεθύμησε το ιταλικό ταμπεραμέντο, την θέρμη που προσδίδει η κατανάλωση μιας πίτσας και η ανάγκη μας για comfort food την ώρα που θα παρακολουθήσουμε το Γκαμπί της Βασίλισσας στο Netflix, τότε οι επιλογές είναι La Boca, Marzanο και Pizza Express από την εφαρμογή της Bolt Food. Νόστιμες μακαρονάδες, λαχταριστές πίτσες για όσους αγαπούν το ιταλικό φαγητό και όσα πολύ χουχουλιάρικα αισθήματα, αυτό δημιουργεί.
 
Αν όμως θέλετε να ταξιδέψετε κάπου πιο ιδιαίτερα, ξεχωριστά και μακρινά, η Χαβάη μπορεί να είναι η επιλογή στην οποία προβλέπεται. Ωμό ψάρι, φρέσκα θαλασσινά, σασίμι, τεριγιάκι και τόφου, είναι τα υλικά μιας κουζίνας που παίρνει στοιχεία από Ιαπωνία και παντρεύει με εξωτικά αρώματα και φρούτα, δημιουργώντας γεύσεις ιδιαίτερες και μοναδικές. Υγιεινά αλλά χορταστικά, ιδιαίτερα αλλά οικεία, τα χαβανέζικα πιάτα είναι η ανεμελιά στο lockdown μας. Το εστιατόριο Pokeloha μέσω της Bolt Food αναλαμβάνει να τα ετοιμάσει και παραδώσει άμεσα, με ασφάλεια και υπευθυνότητα στην πόρτα σας. Χωρίς περιττή επαφή και έκθεση σε κινδύνους.
 
Κι αν η κατάσταση μας προκαλεί πικρία, υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα να γλυκάνουμε τη ζωή μας και τον ουρανίσκο μας. Εκτός του ότι ένα γλυκό αποτελεί πάντοτε καλή ιδέα, είναι και ο πιο όμορφος τρόπος να κάνετε ένα αγαπημένο πρόσωπο να χαμογελάσει. Παραγγέλνουμε υπέροχα, αφρούγια και νόστιμα γλυκά για εμάς και φίλους που γιορτάζουν και δεν μπορούμε να τους ευχηθούμε από κοντά ή αγαπημένους που χρειάζονται μια επιπλέον αφορμή για να χαμογελάσουν. Το ζαχαροπλαστείο Columbia Confectionery μας δίνει αυτή τη χαρά και μας την προσφέρει κατευθείαν στο σπίτι μας μέσω της Bolt Food.
 
Απολαμβάνουμε υπεύθυνα, χωρίς κίνδυνο, στηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις που εργοδοτούν τους φίλους μας, τους γείτονές μας και τους συμπολίτες μας. Μένουμε σπίτι, υγιείς και αισιόδοξοι.

Δειτε Επισης

Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food