Χρυσή διάκριση για την Honeywell Travel στα World Travel Awards 2020

Διεθνής, Χρυσή διάκριση για την Honeywell Travel, που ανακηρύχθηκε σε “Cypruss Leading Travel Management Company” στα βραβεία World Travel Awards 2020, των οποίων η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά λόγω της πανδημίας COVID-19. 

Τα Wοrld Travel Awards είναι τα σημαντικότερα βραβεία στη ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, τα οποία κάθε χρόνο απ’ το 1993 αναδεικνύουν  και επιβραβεύουν την αριστεία  σε σε κάθε τομέα της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας. . Η 2α Νοεμβρίου ήταν η Europe Winners Day για το 2020, όπου ανακοινώθηκαν οι άριστοι  στην κατηγορίας τους για τη Γηραιά Ήπειρο.
 
Ανάμεσα τους και η Honeywell Travel σαν το ηγετικό γραφείο διαχείρισης ταξιδιών στην Κύπρο
"Οι νικητές μας αποτελούν τους κορυφαίους εκπροσώπους του ταξιδιωτικού και τουριστικού τομέα της Ευρώπης και θα θέλαμε να συγχαρούμε ξεχωριστά κάθε έναν από αυτούς. Όλοι επέδειξαν αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα και προσήλωση σε ένα έτος πρωτοφανών προκλήσεων. Τα World Travel Awards 2020 έλαβαν ρεκόρ ψήφων από το κοινό. Αυτό δείχνει τη μεγάλη διάθεση όλων να ταξιδέψουν, όταν ξεκινήσει η παγκόσμια ανάκαμψη" ανέφερε σε δήλωσή του, μεταξύ άλλων, ο founder του θεσμού, Graham Cooke.
 
H Honeywell Travel είναι εδώ και 30 χρόνια εγκεκριμένο, αδειούχο ΙΑΤΑ τουριστικό γραφείο με παρουσία στην Λεμεσό και Λευκωσία, αντιπρόσωπος της CWT στην Κύπρο , μέλος του ομίλου εταιρειών της ASG και δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα του τουρισμού και των ταξιδιών.

Απόδειξη της εξειδίκευσης στον κλάδο των επαγγελματικών ταξιδίων δεν είναι μόνο η βράβευση μας από τα WTA  αλλά και η μακροχρόνια συνεργασία ως αντιπρόσωποι του  διεθνούς  οργανισμού CWT, που διαθέτει το μεγαλύτερο στον κόσμο δίκτυο  τουριστικών γραφείων εξειδικευμένων στην διαχείριση επαγγελματικών ταξιδιών και συνεδρίων.  Ακόμη μεγαλύτερη όμως  απόδειξη είναι   οι πολυάριθμοι και ταυτόχρονα πιστοί για χρόνια εταιρικοί πελάτες μας, που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας . Στην λίστα των πελατών μας  συγκαταλέγονται πολυεθνικές και τοπικές  επιχειρήσεις από τον χώρο της φαρμακοβιομηχανίας , οικονομικών και χρηματοπιστωτικών οργανισμών,  ναυτιλίας, ειδησιογραφίας, διαδικτύου,  ασφαλειών,  σχολείων, πανεπιστημίων,  Δημοσίων φορέων και Οργανισμών.
 
Η έμπειρη ομάδα των ταξιδιωτικών συμβούλων της  Honeywell Travel εργάζεται με μεγάλη προσοχή  και πάθος για την άψογη διεξαγωγή όλων των διαδικασιών και απαιτήσεων  του ταξιδιού σας. Είτε ταξιδεύετε στο χώρο των επαγγελματικών ταξιδιών για πρώτη φορά είτε αναζητάτε μια εταιρεία διαχείρισης ταξιδιών που να ταιριάζει ακριβώς στις περίπλοκες απαιτήσεις και ανάγκες της εταιρείας σας, η πολύχρονη εμπειρία μας εγγυάται  ότι  η Honeywell Travel θα γίνει η πιο αξιόπιστη συνεργάτης σας. Η βράβευση και η αναγνώριση μας από τον κορυφαίο αυτό θεσμό, εν μέσω της πανδημίας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε!

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024