Wolt: Αλλάζει τα δεδομένα του food delivery και στην Πάφο

Μετά το επιτυχημένο ξεκίνημα σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λαρνακα, η Wolt έφτασε και στην Πάφο με στόχο να προσφέρει μία πρωτοποριακή, εύκολη και ασφαλή υπηρεσία παραγγελίας και παράδοσης φαγητού.

Αν και διανύουμε μόλις τις πρώτες μέρες λειτουργίας της Wolt στην Πάφο, οι κάτοικοι έχουν ήδη δείξει την αγάπη τους στην εφαρμογή από την πρώτη στιγμή.

Η Wolt, η πιο cool εφαρμογή παράδοσης φαγητού, περιλαμβάνει πρωτοποριακές υπηρεσίες τις οποίες μπορεί να αξιοποιήσουν οι χρήστες, όπως live tracking, μενού με φωτογραφίες και δυνατότητα προπαραγγελίας. Ιδιαίτερα σημαντική σ’ αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού αποδεικνύεται η υπηρεσία no contact delivery και η ηλεκτρονική πληρωμή, αφού για τη Wolt η ασφάλεια και η υγεία των συνεργατών και πελατών αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες.

Όπως και στις υπόλοιπες πόλεις λοιπόν, έτσι τώρα και στην Πάφο, τα καλύτερα εστιατόρια πλέον φτάνουν στην πόρτα σου! Τι θα λέγατε για ένα signature dish από τα TGI Fridays, ένα ζεστό και απολαυστικό καφέ από τα Starbucks ή τα Second Cup ή μήπως μία λαχταριστή πίτσα από την Pizza Express για βραδινό; Ίσως ψαράκι από τα Ocean Basket; Ότι κι αν επιθυμείτε, μπορείτε να το βρείτε και να το παραγγείλετε με ευκολία από τη άνεση του καναπέ σας!

Άλλωστε, σ’ αυτή τη δύσκολη για όλους οικονομική συγκυρία, η στήριξη των χιλιάδων εργαζομένων και εκατοντάδων επιχειρήσεων του τομέα της εστίασης είναι καθοριστική.

Επισκεφθείτε τις σελίδες της Wolt στο Facebook η στο Instagram και κατεβάστε την εφαρμογή από το play store ή apple store και καλή σας όρεξη!
 


Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα
H Κύπρος στη λίστα με τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία
Η βιομηχανία του τουρισμού και της φιλοξενίας: Τι λένε τρεις ξενοδόχοι
Mint bar: Εκλεπτυσμένες γεύσεις και επιλογές
Μιχάλης Σοφοκλέους: Στο Mercure City Hotel δημιουργούμε μια αξέχαστη και ολιστική εμπειρία
Η ηγεσία του ΠΑΣΥΞΕ στην Έκθεση ITB Berlin 2024