Emirates: Τι να δείτε και να κάνετε στο Ντουμπάι

Ήρθε η ώρα να απολαύστε λίγο χειμερινό ήλιο με τις ειδικές προσφορές από €549 στις πτήσεις προς το τέλος του έτους, αρχίζοντας από τις 26 Οκτωβρίου 2020 μέχρι τις 9 Νοεμβρίου. Με την Emirates, μπορείτε να ταξιδέψετε με σιγουριά με τα ολοκληρωμένα μέτρα ασφαλείας και της δωρεάν, παγκόσμιας κάλυψης για τα έξοδα που σχετίζονται με το COVID-19. Έτσι, είτε ταξιδεύετε με την οικογένεια, τους φίλους σας είτε απλά παίρνετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, αποχαιρετήστε τη χρονιά με ασφάλεια και στυλ με την Emirates, επισκεπτόμενοι την πιο εμβληματική πόλη των ΗΑΕ, το Ντουμπάι. Για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το ταξίδι σας, η Emirates έχει συγκεντρώσει μερικά από τα κορυφαία πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στο Ντουμπάι αυτό το χειμώνα, όπως:

 
  • Ρίξτε μια ματιά στο μεγαλύτερο πλαίσιο εικόνας στον πλανήτη The Dubai Frame’ - Δείτε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Ντουμπάι στην κορυφή αυτής της χρυσής κατασκευής ύψους 150 μέτρων. Απαθανατίστε απίθανες φωτογραφίες διακοπών και τραβήξτε την απόλυτη selfie καθώς βιώνετε την απίστευτη θέα 360 μοιρών από το γυάλινο κατάστρωμα του ουρανού στο κέντρο αυτής της χρυσής κατασκευής. Επιπλέον, για τους πελάτες της ΕΕ που ταξιδεύουν εξερχόμενα από την 1η Νοεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020, οι επιβάτες της Emirates μπορούν να απολαύσουν δωρεάν είσοδο στο The Dubai Frame**, απλά δείχνοντας την κάρτα επιβίβασής τους κατά την άφιξη.
  • Επισκεφθείτε ένα από τα παλαιότερα μέρη της πόλης, το Bur Dubai – Το Ντουμπάι είναι γνωστό για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, αλλά μην παραλείψετε να επισκεφθείτε ένα από τα παλαιότερα μέρη της πόλης, το Bur Dubai, το οποίο χρονολογείται από τη δεκαετία του 1900. Εδώ θα βρείτε την Ιστορική Γειτονιά Al Fahidi με τα στενά δρομάκια χωρίς να επιτρέπεται η κυκλοφορία αυτοκινήτων και τα σπίτια που βρίσκονται σε ανεμόμυλους ή barajeel. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία του Ντουμπάι με μια ματιά μέσα στο Dubai Museum, να περιηγηθείτε στα καταστήματα με παραδοσιακά υφάσματα, ρούχα και παντόφλες στο Textile Souk ή να κάνετε κρουαζιέρα στο Dubai Creek με abra.
  • Αν είστε λάτρεις της περιπέτειας, επισκεφθείτε τα Dubai Parks and Resorts *- Βάση τριών παγκόσμιας κλάσης θεματικών πάρκων και πάνω απο 100 αξιοθεάτων που κυμαίνονται από rollercoasters και νεροτσουλήθρες σε κινηματογραφικές βόλτες και ζωντανές παραστάσεις, οικογένειες και φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν, ενώ δροσίζονται στο LEGOLAND Water Park.
  • Περιηγηθείτε σε όλο τον κόσμο στο Global Village του Ντουμπάι - το μεγαλύτερο και πιο ποικίλο υπαίθριο αξιοθέατο των ΗΑΕ, το Global Village συνδυάζει τους πολιτισμούς χωρών από όλο τον κόσμο μέσα στις εκτεταμένες εγκαταστάσεις αγορών, ψυχαγωγίας και αναψυχής. Αυτό το έτος σηματοδοτεί την 25η επετειακή του σεζόν και παράλληλα με τα περίπτερα της βιοτεχνίας και της κουζίνας και τα απίστευτα αντίγραφα αξιοθέατων όπως το Κολοσσαίο και το Taj Mahal, θα υπάρξει μια σειρά απίστευτων σκηνικών παραστάσεων, παραστάσεων δρόμου και συναυλιών. Το Global Village είναι ανοιχτό από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο και προσφέρεται τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.
  • Εξερευνήστε το τοπίο της ερήμου – Δεν νοόυνται διακοπές στο Ντουμπάι χωρίς ένα σαφάρι στην έρημο. Ιδανικό για οικογένειες ή φίλους, ανεβείτε σε ένα 4x4, βόλτα με καμήλα πριν από το ηλιοβασίλεμα ή quad ποδηλασία στη μέση της ερήμου. Τα σαφάρι του Ντουμπάι είναι μοναδικό και ακόμα καλύτερο όταν ακολουθείτε από μια εμπειρία κατασκήνωσης σε στιλ Βεδουίνων με ιστορίες δίπλα στο τζάκι, δείπνο και μια νύχτα κάτω από τα αστέρια.
  • Απολαύστε αρώματα, και souks μπαχαρικών στο παλιό Ντουμπάι – Περιπλανηθείτε και απολαύστε τα αρώματα και souks μπαχαρικών του παλιού Ντουμπάι, που στοιβάζονται με αρωματικά και παραδοσιακά κεράσματα που θα γεμίσουν τις αισθήσεις σας. Όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα, επωφεληθείτε από τον τεράστιο αριθμό των εστιατορίων που σερβίρουν παραδοσιακή κουζίνα των Εμίρηδων.
  • Ετοιμαστείτε για υπαίθριες περιπέτειες στο Hatta Wadi Hub – Οι λάτρεις των εξορμήσεων κάθε ηλικίας θα πρέπει να κατευθυνθούν στις γραφικές οροσειρές της Hatta για την τέλεια απόδραση. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά δωρεάν και επί πληρωμή δραστηριοτήτων, από ορεινή ποδηλασία και πεζοπορία μέχρι καγιάκ, axe throwing,zip-lining και zorbing. H υπαίθρια διασκέδαση στα καλύτερά της.
  • Ψωνίστε στα καταστήματα και πηγαίνετε στο ψηλότερο κτίριο στο κέντρο του Ντουμπάι - είτε πρόκειται για ψώνια στο Dubai Mall ή μια μοναδική εμπειρία κατάδυσης στο Dubai Aquarium, μια επίσκεψη στο κέντρο του Ντουμπάι είναι επιβεβλημένη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σκεφτεί την ευχή που θα κάνετε στην κορυφή του ψηλότερου κτιρίου του κόσμου, το Burj Khalifa - ένα εντυπωσιακό κτίριο 828 μέτρων ύψους.
 
Αυτόν τον χειμώνα - Από τώρα μέχρι το τέλος του έτους υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην πόλη, συμπεριλαμβανομένων παγκόσμιας κλάσης αθλητικές εκδηλώσεις, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα DP Tour (10-13 Δεκεμβρίου). Αν βρίσκεστε σε πιο εορταστική διάθεση, μπορείτε να κάνετε ένα σπριντ στο ετήσιο Santa Run της πόλης (11 Δεκεμβρίου) ή να δείτε τα χριστουγεννιάτικα φώτα από τον ουρανό μέσω μιας περιήγησης με υδροπλάνο που θα σας δείξει όλα αυτά που έχει να προσφέρει αυτός ο καταπληκτικός προορισμός.Όροι και Προϋποθέσεις

Χειμερινή προσφορά της Emirates
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι προτεινόμενοι ναύλοι βασίζονται σε πτήση μετ' επιστροφής. Αυτοί οι ναύλοι περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις χρεώσεις, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Οι προφορές ισχύουν για ταξίδια μεταξύ καθορισμένων ημερομηνιών κατά την 1η Νοεμβρίου 2020 – 31 Δεκεμβρίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες επισκευτείτε την ιστοσελίδα visit.emirates.com.

The Dubai Frame
** Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
Για να επωφεληθούν από την προσφορά, οι πελάτες πρέπει, κατά τη διάρκεια της περιόδου πώλησης, να κάνουν κράτηση και να πληρώσουν πλήρως για πτήσεις μετ' επιστροφής που εκτελούνται από την Emirates προς Ντουμπάι ή οποιονδήποτε περαιτέρω προορισμό μέσω Ντουμπάι στο emirates.com/Cyprus ή μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα με ταξίδια που θα ξεκινήσουν εντός της Ταξιδιωτικής Περιόδου και να παραμείνουν / να κάνουν ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάι εντός της Περιόδου Διαμονής τους ("Επιλέξιμες Πτήσεις").
Οι πελάτες μπορούν να εξαργυρώσουν την δωρεάν είσοδό τους στο The Dubai Frame, δείχνοντας την κάρτα επιβίβασής τους. Το όνομα της κάρτας επιβίβασης πρέπει να αντιστοιχεί στο έγγραφο ταυτότητας του επισκέπτη που προσκομίζεται κατά την ημερομηνία της επίσκεψης. Κάθε κάρτα επιβίβασης παρέχει στον επιβάτη ένα δωρεάν εισιτήριο μίας εισόδου που μπορεί να συλλεχθεί από το Zabeel Park Gate.
 

Δειτε Επισης

Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food