Διπλή διάκριση για το Radisson Blu Hotel, Larnaca από το Tripadvisor

Δύο ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις έχει αποσπάσει το Radisson Blu Hotel, Larnaca. Βασιζόμενο στα σχόλια και τις κριτικές των πελατών του ξενοδοχείου την τελευταία χρονιά–από το Μάιο του 2019 μέχρι το Μάιο του 2020–έχει βραβευτεί με το ταξιδιωτικό βραβείο Travelers' Choice του Tripadvisor, ενώ φιγουράρει παράλληλα στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 44 ξενοδοχεία της Λάρνακας.
 
Το βραβείο Best Travelers' Choice που ιδρύθηκε το 2002 είναι η υψηλότερη τιμή που απονέμει το Tripadvisor. Είναι τα μοναδικά βραβεία της ταξιδιωτικής βιομηχανίας βασισμένα σε εκατομμύρια κριτικές και απόψεις ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο που απονέμονται ετησίως και αντικατοπτρίζουν τα «καλύτερα από τα καλύτερα» για την εξυπηρέτηση, ποιότητα και ικανοποίηση πελατών, από ξενοδοχεία και καταλύματα σε προορισμούς, αξιοθέατα, εστιατόρια και εμπειρίες.
 
Οι νικητές του Travelers' Choice Best of the Best επιλέγονται κάθε χρόνο βάσει σχολίων από εκατομμύρια μέλη του Tripadvisor.To Radisson Blu Hotel, Larnaca, συγκαταλέγεται μέσα στα ξενοδοχεία τα οποία διαχειρίζεται η Sunnyseeker Hotels.
 
 
Ο γενικός διευθυντής της Sunnyseeker Hotels κύριος Αντώνης Χατζηνικόλας, μιλώντας για τις διακρίσεις του Radisson Blu Hotel, Larnaca, δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει τη σημαντική συμβολή του προσωπικού και των τμηματαρχών του ξενοδοχείου στην επιτυχία αυτή. «Η διάκριση αυτή, οφείλεται εξολοκλήρου στην προσπάθεια και επαγγελματική συμπεριφορά του προσωπικού και των τμηματαρχών του ξενοδοχείου και αυτό θεωρείται η πιο μεγάλη ηθική επιβράβευση για όλους μας».

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024