ΕΤΑΠ Πάφου: Εκστρατεία προσέλκυσης εγχώριου τουρισμού μέχρι και τον Νοέμβριο

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) συνεχίζοντας τις προσπάθειες για προσέλκυση εγχώριου τουρισμού, με την στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού, άρχισε αυτή την βδομάδα την υλοποίηση της δεύτερης φάσης εκστρατείας η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τα μέσα Νοεμβρίου 2020. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΠ, η παγκύπρια προώθηση περιλαμβάνει και πάλι οργανωμένη εντατική εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Facebook και Instagram ενώ θα περιλάβει και διαδικτυακούς διαγωνισμούς, αρθρογραφία κ.α.

Όπως αναφέρεται, η Πάφος προσδοκεί με τις παράλληλες προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού αλλά και του Υφυπουργείου Τουρισμού, να καταφέρει να συνεχίσει την προσέλκυση μόνιμων κατοίκων Κύπρου μέχρι και τον Νοέμβριο.

Ειδικότερα η στόχευση της εκστρατείας επικεντρώνεται για προσέλκυση οικογενειών, νεαρών ζευγαριών αλλά και για πιθανούς οπαδούς ομάδων ποδοσφαίρου που επιθυμούν την παρακολούθηση αγώνων της αγαπημένης τους ομάδας στο στάδιο Στέλιος Κυριακίδης σε συνδυασμό με Σαββατοκύριακο διακοπών.

Επιπρόσθετα η ΕΤΑΠ σημειώνει πως αυτή την περίοδο είναι γνωστό ότι ολόκληρη η επαρχία Πάφου προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εμπειριών με δεκάδες επιλογές όπως εκδρομές στην πανέμορφη ύπαιθρο, τον Ακάμα, ποδηλασία ή περιήγηση κατά μήκος της πανέμορφης ακτογραμμής, επισκέψεις στους μοναδικούς χώρους πολιτιστικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, κολύμπι στις πεντακάθαρες θάλασσες, οινοπεριοδείες κ.α.

Μεγάλος αριθμός ξενοδοχειακών καταλυμάτων, τουριστικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις, καθώς και παρεμφερείς υποδομές και υπηρεσίες είναι σε πλήρη λειτουργία ενώ πολύ ελκυστικά πακέτα προσφέρονται από τους παροχείς διαμονής, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες
Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων