Emirates: Επαναρχίζει επιβατικές υπηρεσίες προς Μπανγκόκ και Λουσάκα

Η Emirates ανακοίνωσε την επανέναρξη των επιβατικών υπηρεσιών προς την Μπανγκόκ με καθημερινές πτήσεις από την 1η Σεπτεμβρίου και τη Λουσάκα από τις 4 Σεπτέμβριου.
 
Η επανεκκίνηση των πτήσεων προς την Μπανγκόκ και τη Λουσάκα θα επεκτείνει το τρέχον δίκτυο της Emirates σε 79 πόλεις τον Σεπτέμβριο, προσφέροντας στους ταξιδιώτες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία και τον Ειρηνικό βολικές συνδέσεις μέσω του Ντουμπάι, αναφέρει στο σχετικό δελτίο Τύπου η εταιρεία.
 
Όπως διευκρινίζεται στο δελτίο Τύπου οι πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Μπανγκόκ πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Emirates Boeing 777-300ER που παρέχουν θέσεις στις κατηγορίες Πρώτη, Επιχειρηματική και Οικονομική. Από την 1η Σεπτεμβρίου, η πτήση EK384 αναχωρεί καθημερινά από το Ντουμπάι στη 01:50 και φτάνει στην Μπανγκόκ στις 11:30, ενώ η πτήση επιστροφής, EK385, θα αναχωρεί από την Μπανγκόκ στις 03:25 και θα φτάνει στο Ντουμπάι στις 06:35, από τις 2 Σεπτεμβρίου.
 
Από τις 4 Σεπτεμβρίου, η Emirates θα εξυπηρετεί τη Λουσάκα τις Παρασκευές και τις Κυριακές. Η πτήση της Emirates θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 08.20, φτάνοντας στη Λουσάκα στις 13:30. Η πτήση επιστροφής, θα αναχωρεί από τη Λουσάκα στις 15:30, φτάνοντας στο Ντουμπάι στις 00.25 της επόμενης μέρας.
 
Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση στο emirates.com ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων. Οι ταξιδιώτες καλούνται να ελέγξουν τις τελευταίες πληροφορίες ή να επισκεφθούν τη διεύθυνση www.emirates.com/travelrestriction για λεπτομέρειες πριν από την κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός