H Κύπρος στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητικού ενδιαφέροντος

Mια από τις πιο προβεβλημένες διοργανώσεις γκολφ, το European Tour, θα φιλοξενήσει φέτος η Κύπρος. Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που έγινε ποτέ στο νησί μας με χρηματικό έπαθλο €2,000,000, κορυφαίους γκόλφερ στην παγκόσμια κατάταξη, και ζωντανή παγκόσμια μετάδοση σε εκατομμύρια συνδρομητές.

Οι καλύτεροι γκόλφερ του κόσμου, θα βρίσκονται στο Aphrodite Hills Resort για 2 συνεχόμενες εβδομάδες από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 9 Νοεμβρίου, συνοδευόμενοι από την ομάδα βοηθών, και την ομάδα παραγωγής του Ευρωπαϊκού Τουρνουά Γκολφ, η οποία αποτελείται από 500 περίπου άτομα, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοπτικών συνεργείων και επίσημων φορέων του αθλήματος και ιδιωτικών υγειονομικών συνεργείων.

Το Aphrodite Hills PGA National Cyprus γήπεδο γκολφ, ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου και βραβευμένο ως το καλύτερο της Ευρώπης, θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τα 2 συνεχόμενα Ευρωπαϊκά τουρνουά. Όλοι οι συντελεστές του τουρνουά που θα ταξιδέψουν από το εξωτερικό θα ακολουθούν αυστηρά πρωτόκολλα υγείας και προς αυτό το σκοπό θα υπάρχει στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας. Τα 2 τουρνουά θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών.
 

 

Η διοργάνωση τουρνουά τέτοιου βεληνεκούς, αποτελεί πολύ σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας με την παγκόσμια κοινότητα του γκολφ η οποία απαριθμεί εκατομμύρια μέλη και πιστούς ακόλουθους, στο κατώφλι μάλιστα της εισαγωγής του αθλήματος στη λίστα με τα Ολυμπιακά αθλήματα.

Επιπλέον, οι σημαντικοί γκόλφερ που θα συμμετάσχουν στα τουρνουά, έχουν εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας έτσι ακόμα μια τεράστια αλυσίδα προβολής της Κύπρου.

Η διοργάνωση της PGA European Tour, υπό την ευθύνη παραγωγής της ISM (International Sports Management), θα μεταδίδεται ζωντανά σε περισσότερα από 400 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο τον κόσμο, με πλήρη τηλεοπτική και ειδησεογραφική κάλυψη από τους Παραγωγούς του Ευρωπαϊκού Τουρνουά καθώς και του Sky Sports Television Networks.

Το Aphrodite Hills Resort είναι πλέον περήφανος κάτοχος της πιστοποίησης Covid-Shield, κάτι που ενισχύει και τη στρατηγική του Resort για τη λειτουργία ενός προστατευμένου περιβάλλοντος ενώ συμβάλει ουσιαστικά στην αύξηση της εμπιστοσύνης των επισκεπτών, των κατοίκων και του προσωπικού του.

Ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής (CEO) του Aphrodite Hills Resort, κ. Γιώργος Μισιρλής δήλωσε:

«Η επιλογή του Aphrodite Hills Resort ως χώρο διεξαγωγής μιας τέτοιας παγκόσμιας διοργάνωσης, μας τιμά ιδιαίτερα καθώς πέραν της αναγνώρισης και προβολής των άριστων αθλητικών μας εγκαταστάσεων, αυτό αποτελεί και ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας η οποία πρόκειται να έχει τη μεγαλύτερη της προβολή ως αθλητικό, τουριστικό, επενδυτικό αλλά και ένα υγειονομικά ασφαλή προορισμό. Το γκολφ ανήκει στην κατηγορία των βασικών πυλώνων της ανάπτυξης του αθλητικού και κυρίως του ποιοτικού τουρισμού του τόπου μας. Αυτή τη στιγμή καλούμαστε να προβάλουμε τη δυναμική μας ως πυρήνας θεματικού και εναλλακτικού τουρισμού για όλους τους μήνες του χρόνου.”

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024