Το SEMELI HOTEL επαναλειτουργεί, επιστρέφοντας δυναμικά!

Ανανεωμένο και πάντοτε έτοιμο να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, υποδέχεται ξανά τους επισκέπτες του το SEMELI HOTEL, το οποίο επαναλειτουργεί κανονικά.
 
Με προσεκτικά βήματα και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής, όπως έχουν οριστεί από την Κυπριακή Δημοκρατία, έχοντας ως κύριο μέλημα τη διαφύλαξη της υγείας του προσωπικού και των φιλοξενουμένων του, το SEMELI HOTEL επέστρεψε δυναμικά.
 
Η διοίκηση του ξενοδοχείου αξιοποίησε τον χρόνο που έπρεπε να παραμείνουν κλειστές οι εγκαταστάσεις του, ανακαινίζοντας δωμάτια και εκσυγχρονίζοντας υπηρεσίες, με στόχο πάντα την προσφορά υψηλού επιπέδου φιλοξενίας.
 
Η ποιότητα φιλοξενίας που προσφέρει σε κάθε επίπεδο, από την αρχή της λειτουργίας του, επιστρέφει και μέσα από τις ευέλικτες αίθουσες διεξαγωγής επαγγελματικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων, οι οποίες είναι ξανά διαθέσιμες να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη και να διαμορφωθούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των παρευρισκομένων. Το έμπειρο προσωπικό του SEMELI HOTEL είναι ξανά έτοιμο να φροντίσει για την κάθε λεπτομέρεια της δεξίωσης της βάφτισης ή του γάμου σας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άψογο.
 
Το εστιατόριο DEMETRA με το προσεκτικά επιλεγμένο μενού και το ατμοσφαιρικό μπαρ DIONYSOS, διαθέσιμο για κάθε στιγμή της ημέρας, αποτελούν την ιδανική επιλογή για ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα στην πρωτεύουσα.
 
Η θέση του εντός της επιχειρηματικής περιοχής της πρωτεύουσας, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Λευκωσίας αλλά και τους εμπορικούς δρόμους της πόλης, σε συνδυασμό με τις άριστες συνθήκες διαμονής και τις άλλες υπηρεσίες που διαθέτει, καθιστούν το SEMELI HOTEL έναν χώρο όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22 452121 ή επισκεφθείτε https://www.semelihotel.com.cy/index.php
 
 
 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024