Η Emirates ενισχύει την ταξιδιωτική εμπιστοσύνη καλύπτοντας τα έξοδα για τον COVID-19 στους πελάτες της

Οι πελάτες της Emirates μπορούν να ταξιδεύουν με ασφάλεια, καθώς η αεροπορική εταιρεία θα καλύπτει ιατρικά έξοδα έως 150.000 ευρώ και κόστος καραντίνας 100 ευρώ ανά ημέρα για 14 ημέρες, εάν διαγνωστούν με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, όσο βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους. Αυτή η κάλυψη παρέχεται από την αεροπορική εταιρεία δωρεάν στους πελάτες της.

Η Αυτού Υψηλότης Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Emirates δήλωσε: «Σύμφωνα με την Αυτού Υψηλότης Sheikh Mohammed, Αντιπροέδρου και Πρωθυπουργού των ΗΑΕ και Κυβερνήτη του Ντουμπάι, η Emirates είναι υπερήφανη που πρωτοστατεί στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης για τα διεθνή ταξίδια. Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι θέλουν πολύ να πετάξουν καθώς τα σύνορα σε όλο τον κόσμο ανοίγουν σταδιακά, αλλά ζητούν ευελιξία και διαβεβαιώσεις σε περίπτωση που κάτι απρόβλεπτο συμβεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους."

Πρόσθεσε: «Η Emirates έχει εργαστεί σκληρά για να εφαρμόσει μέτρα σε κάθε βήμα του ταξιδιού του πελάτη προκειμένου να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο μόλυνσης ενώ έχουμε επίσης ανανεώσει τις πολιτικές κρατήσεων για να προσφέρουμε ευελιξία. Τώρα βρισκόμαστε στο επόμενο επίπεδο, με το να είμαστε οι πρώτοι στον κλάδο που προσφέρουμε στους πελάτες μας δωρεάν παγκόσμια κάλυψη για ιατρικά έξοδα COVID-19 και καραντίνας σε περίπτωση που επιβαρυνθούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Είναι μια επένδυση από την πλευρά μας, αλλά βάζουμε τους πελάτες μας σε πρώτο πλάνο και πιστεύουμε ότι θα καλωσορίσουν αυτήν την πρωτοβουλία."

Η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που προσφέρει δωρεάν παγκόσμια κάλυψη για τα σχετικά έξοδα για τον COVID-19
Η κάλυψη για τα ιατρικά έξοδα και τα έξοδα απομόνωσης που σχετίζονται με τον COVID-19 προσφέρονται από την Emirates δωρεάν στους πελάτες της, ανεξάρτητα από την κατηγορία ταξιδιού ή προορισμού. Αυτή η κάλυψη ισχύει άμεσα για πελάτες που πετούν με την Emirates έως τις 31 Οκτωβρίου 2020 (η πρώτη πτήση να έχει ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου 2020 ή πιο πριν). Ισχύει για 31 ημέρες από τη στιγμή που πετούν για το πρώτο σκέλος του ταξιδιού τους. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες της Emirates μπορούν να συνεχίσουν να επωφελούνται από την πρόσθετη κάλυψη, ακόμα και αν ταξιδεύουν προς άλλη πόλη μετά την άφιξη τους στον προορισμό της Emirates.
 
Οι πελάτες δεν χρειάζεται να εγγραφούν ή να συμπληρώσουν οποιαδήποτε φόρμα πριν ταξιδέψουν και δεν υποχρεούνται να χρησιμοποιήσουν την κάλυψη που παρέχεται από την Emirates.

Οποιοσδήποτε επηρεασμένος πελάτης που έχει διαγνωστεί με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του πρέπει απλώς να επικοινωνήσει με μια ειδική τηλεφωνική γραμμή για να επωφεληθεί από την παρεχόμενη βοήθεια.

Η γραμμή και οι λεπτομέρειες σχετικά με τα σχετικά έξοδα για το COVID-19 που καλύπτονται διατίθενται στη διεύθυνση www.emirates.com/COVID19assistance.
 
Ευελιξία και διασφάλιση
Με το σταδιακό άνοιγμα των συνόρων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Emirates αναθεώρησε τις πολιτικές κράτησης για να προσφέρει στους πελάτες περισσότερη ευελιξία και αυτοπεποίθηση για να προγραμματίσουν το ταξίδι τους. Οι πελάτες των οποίων τα ταξιδιωτικά σχέδια έχουν επηρεαστεί από τους περιορισμούς πτήσεων ή ταξιδιού που σχετίζονται με τον COVID-19, μπορούν απλά να κρατήσουν το εισιτήριό τους το οποίο θα ισχύει για 24 μήνες και να κάνουν κράτηση για να πετάξουν αργότερα ή να ζητήσουν ταξιδιωτικά κουπόνια για αντιστάθμιση μελλοντικών αγορών με την Emirates ή να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων μέσω της διαδικτυακής φόρμας στον ιστότοπο της Emirates ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Η Emirates εξυπηρετεί σήμερα περισσότερους από 60 προορισμούς στο δίκτυό της, διευκολύνοντας τα ταξίδια μεταξύ της Αμερικής, της Ευρώπης, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας-Ειρηνικού μέσω μιας βολικής σύνδεσης στο Ντουμπάι για πελάτες της σε όλο τον κόσμο.

Το Ντουμπάι είναι ανοιχτό: Οι πελάτες από το δίκτυο της Emirates μπορούν τώρα να ταξιδέψουν στο Ντουμπάι, καθώς η πόλη έχει ανοίξει ξανά για τους επιχειρηματικούς επισκέπτες και τους τουρίστες με νέα πρωτόκολλα αεροπορικών ταξιδιών που διασφαλίζουν την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και των κοινοτήτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου για διεθνείς επισκέπτες στο Ντουμπάι, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/flytoDubai

Πρώτα η Υγεία και η Ασφάλεια: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού του πελάτη για να διασφαλίσει την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν κιτ υγιεινής που περιέχει μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια για όλους τους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τα μέτρα και τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε κάθε πτήση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/yoursafety
 
Ταξιδιωτικοί Περιορισμοί: Υπενθυμίζεται στους πελάτες ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί παραμένουν σε ισχύ και οι ταξιδιώτες θα γίνονται δεκτοί στις πτήσεις μόνο εάν συμμορφώνονται με τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας και εισόδου των χωρών προορισμού τους. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/travelrestrictions

Οι κάτοικοι του Ντουμπάι μπορούν να ελέγξουν τις τελευταίες ταξιδιωτικές απαιτήσεις στη διεύθυνση: www.emirates.com/returntoDubai
 

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα
H Κύπρος στη λίστα με τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία
Η βιομηχανία του τουρισμού και της φιλοξενίας: Τι λένε τρεις ξενοδόχοι
Mint bar: Εκλεπτυσμένες γεύσεις και επιλογές
Μιχάλης Σοφοκλέους: Στο Mercure City Hotel δημιουργούμε μια αξέχαστη και ολιστική εμπειρία
Η ηγεσία του ΠΑΣΥΞΕ στην Έκθεση ITB Berlin 2024