Τα ξενοδοχεία του ομίλου Leptos Calypso Hotels στην Πάφο ανοίγουν…

Ο δικός σας Παράδεισος. Το κοσμοπολιτικό Coral Beach Hotel & Resort ανοίγει τις πόρτες του και πάλι έτοιμο να σας καλωσορίσει. 

Το ξεχωριστό αυτό ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια υπέροχη και καταπληκτική τοποθεσία πάνω σε μια από τις καλύτερες παράλιες της Πάφου με θεά τα κρυστάλλινα νερά του Κόλπου των Κοραλλιών.

Το πολυτελές θέρετρο διαθέτει μοναδική αρχιτεκτονική εμπνευσμένη από τη φύση και το απαράμιλλο περιβάλλον του, έναν συνδυασμό φυσικών υλικών και γήινων χρωμάτων, παραδοσιακού ρουστίκ σχεδιασμού ανάμεσα σε απέραντους κήπους με όλα τα είδη Κυπριακών φυτών, δημιουργώντας ένα μοναδικά ρομαντικό περιβάλλον για τους επισκέπτες του.

Το μοναδικό αυτό ξενοδοχείο συνορεύει με τη χερσόνησο του Ακάμα, μια περιοχή που προστατεύεται από την UNESCO όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το μαγευτικό τοπίο είτε με άλογο, τζιπ 4 × 4 ή με πλοίο.

Το Coral Beach Hotel είναι παραδοσιακά το αγαπημένο ξενοδοχείου του Κύπριου επισκέπτη που το θεωρεί δεύτερο του σπίτι με 5 αστέρων ανέσεις και υπηρεσίες. Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι η μαγευτική τοποθεσία, η αρχιτεκτονική, η εξαιρετική πολυβραβευμένη κουζίνα επηρεασμένη  από την κυπριακή και μεσογειακή κουλτούρα, κέντρο ομορφιάς και ευεξίας (SPA),  τα τέσσερα γήπεδα τένις και το επίπεδο υπηρεσιών μας με βάση τα σημερινά αναγκαία μέτρα ασφάλειας και υγείας.

Το Coral Beach Hotel & Resort προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια. Η συνεχής αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και δωμάτιων του ξενοδοχείου σε συνδυασμό πάντα με τις απαιτήσεις και τα σχόλια των πελατών μας καθορίζουν την επιτυχία και ικανοποίηση που καταγράφεται στις αξιολογήσεις του ξενοδοχείου μας από τους μεγαλύτερους οργανωτές ταξιδιών καθώς και των δικών μας πελατών.

Εδώ στο Coral Beach Hotel & Resort, θέλοντας να ανταμείψουμε τους πιστούς μας πελάτες που διαμένουν στην Κύπρο έχουμε ετοιμάσει ειδικά πακέτα και ελκυστικές τιμές που ξεκινούν από 107 ευρώ το δωμάτιο με θέα την Θάλασσα.
 
To Paphos Gardens Holiday Resort ειναι κρυμμένο ανάμεσα στους πανέμορφους κήπους και την όμορφη βλάστηση, βρίσκεται δίπλα στον κεντρικό παραλιακό δρόμο και μόλις μία ανάσα από την παραλία, την τουριστική περιοχή, τα καταστήματα και τη βραδινή ψυχαγωγία. Είναι το ζητούμενο για κάθε επισκέπτη.

Το Paphos Gardens Holiday Resort έχει ήδη ανοίξει από την 1 Ιουλίου και συνεχίζει να προσφέρει τις εξαιρετικές υπηρεσίες του για ξεκούραση και χαλάρωση με όμορφες στιγμές. Ένα μοναδικό θέρετρο που συνδυάζει την δυνατότητα διαμονής σε ξενοδοχείο με δωμάτια μερικά με θέα την πισίνα και άλλα με θέα τον κήπο του Resort, διαμερίσματα, ενός και δυο υπνοδωματίων καθώς και στούντιο.  Μία από τις πιο ιδανικές επιλογές για οικογενειακές διακοπές στην Κύπρο.

Το Paphos Gardens Holiday Resort προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων, όπως 24ωρη ρεσεψιόν, εστιατόριο, τρία μπαρ, γήπεδο τένις, δύο εξωτερικές και μία εσωτερική πισίνα γλυκού νερού, παιδική πισίνα και παιδική χαρά, καθώς επίσης κέντρο αναζωογόνησης και ευεξίας (Spa) με υπηρεσίες, μασάζ,  περιποιήσεις προσώπου και σώματος, σάουνα και υδρομασάζ,  ηλεκτρονικά παιχνίδια, σούπερ μάρκετ και τακτική ζωντανή ψυχαγωγία.

Στην συνέχεια της προσπάθειας μας να ενισχύσουμε και να βοηθήσουμε την εγχωρία αγορά έχουμε ετοιμάσει και εδώ ελκυστικότατα πακέτα που ξεκινούν από 36,00 Ευρώ το δωμάτιο
Επίσης όταν κάνετε απευθείας κράτηση στην ιστοσελίδα μας www.coral.com.cy , www.paphosgardens.com η από την ιστοσελίδα www.leptoscalypso.com  θα επωφεληθείτε από σειρά πλεονεκτημάτων που δεν είναι διαθέσιμα πουθενά αλλού.

Τα δύο αυτά ξενοδοχεία ανήκουν στην εταιρεία Leptos Calypso Hotels, η οποία  είναι μια κορυφαία ξενοδοχειακή αλυσίδα που λειτουργεί στην Κύπρο και την Ελλάδα. Οι κύριοι τομείς της εταιρείας συνίστανται στη λειτουργία και διαχείριση διαφόρων τουριστικών έργων, όπως ξενοδοχεία, θέρετρα, συγκροτήματα διαμερισμάτων, επαύλεις, Κέντρα ευεξίας, εστιατόρια και άλλα. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας αποτελείται από δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων, δύο ξενοδοχεία 3 αστέρων με διαμερίσματα και τουριστικές επαύλεις στην Πάφο, Κύπρο, και ένα πολυτελές ξενοδοχείο στα Χανιά της Κρήτης. Η εταιρεία στοχεύει να συνδυάσει την πολυτέλεια την κομψότητα και τη γοητεία των ξενοδοχείων και της φιλοξενίας των θέρετρων, διατηρώντας παράλληλα τους δεσμούς με την τοπική αρχιτεκτονική και την κουζίνα.

Δειτε Επισης

Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι
Με άνοδο της τάξης του 5,4% οι αφίξεις το πρώτο τρίμηνο-«Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε ακόμη μια καλή επίδοση»
Εκστρατεία ΕΤΑΠ Πάφου για προσέλκυση επισκεπτών κατά την πασχαλινή περίοδο
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού