Εγκαινιάστηκαν τα πρώτα γήπεδα Padel Tennis στην Κύπρο

Τελέστηκαν την Κυριακή τα εγκαίνια των πρώτων γηπέδων Padel Tennis στην Κύπρο. Πρόκειται για τα πρώτα γήπεδα του παιχνιδιού στο νησί, τα οποία βρίσκονται στην Ακαδημία τένις του Aphrodite Hills Resort.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους ήταν ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο κ. Λέοντιος Τσέλεπος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, ο κ. Παντελής Νέος ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης όπως επίσης και ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Invel Real Estate  και εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής της Prodea Investments, ιδιοκτήτες του Aphrodite Hills Resort, κ. Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου.

Τα εγκαίνια έγιναν εν μέσω των αγώνων του Παγκύπριου τουρνουά τένις που διοργανώνεται αυτή τη στιγμή στο Resort και που θα διαρκέσει μέχρι και τις 11 Ιουλίου 2020.

Το padel είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμό τένις , squash και ρακέτας. Στην Ισπανία και σε χώρες τις λατινικής Αμερικής από όπου ξεκίνησε, το padel παίζεται από εκατομμύρια αθλητές ενώ τα παγκόσμια τουρνουά του αθλήματος, προσελκύουν χιλιάδες θεατές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Aphrodite Hills Resort, κ.Γιώργος Μισιρλής δήλωσε στο χαιρετισμό του πως «ο τουρισμός αποτελεί κεντρικό πυλώνα της ανάπτυξης, και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, το Aphrodite Hills Resort διεκδικεί δίκαια, τον τίτλο του αθλητικού τουριστικού προορισμού. Με padel, γκολφ, τένις, ιππασία, ποδόσφαιρο και  κέντρο αποκατάστασης αθλητών, το Resort διαφυλάσσει και αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν του τόπου μας».

Ο κ. Μιχαηλίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη πρωτοβουλία του Ομίλου να δημιουργήσει τις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις ενώ αναφερόμενος στη σύσταση της Επιτροπής Αθλητικού Τουρισμού στον ΚΟΑ δήλωσε πως «ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ιεραρχεί πολύ ψηλά στον στρατηγικό σχεδιασμό του, τη διαρκή προώθηση του αθλητικού τουρισμού, εδραιώνοντας συνεχώς επιλογές υγιούς απασχόλησης». Δήλωσε επίσης πως η ανάπτυξη των πολύ σημαντικών για τη χώρα μας τομέων του Τουρισμού και του Αθλητισμού, αποτελούν βασική προτεραιότητα και της Κυβέρνησης.

Ακολούθησε επίδειξη του παιχνιδιού από την ομάδα των προπονητών ενώ αμέσως μετά οι καλεσμένοι, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο νέο παιχνίδι.
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Κωνσταντίνος Ηροδότου: Οικονομική ανάπτυξη της Κύπρου μέσω του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού
Minthis: Το κορυφαίο lifestyle θέρετρο της Κύπρου και προορισμός απόδρασης για κάθε περίσταση
Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
Τα αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα στην επαρχία Πάφου... Μισά-μισά διαμερίσματα και σπίτια ή επαύλεις
Emirates: Βραβείο «Best Inflight Entertainment Award» στα Airline Excellence Awards 2024
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις