Hermes: Καλωσορίζει τους επισκέπτες με ένα βίντεο

Με ένα βιντεάκι, το οποίο προβάλλει αφενός μερικές από τις φυσικές ομορφιές τις Κύπρου και αφετέρου τα μέτρα που λαμβάνονται κατά του κορωνοϊού στα αεροδρόμια της Κύπρου, η Hermes Airports καλωσορίζει τους επισκέπτες στα αεροδρόμια της ξανά. 
 
Στο βίντεο δίδεται έμφαση στα μέτρα που λαμβάνονται με επίκεντρο τη διασφάλιση της  προστασίας της υγείας τόσο των  ταξιδιωτών όσο και του προσωπικού των αεροδρομίων.
 

 
 
Υπενθυμίζεται ότι από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου εισήλθαν στην Φάση Β του Σχεδίου Δράσης που έχει συνταχθεί από την αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή.
 
Με βάση το Σχέδιο Δράσης που έχει καταρτιστεί και σε αυτή τη Φάση, η είσοδος στα αεροδρόμια εξακολουθεί να επιτρέπεται μόνο στους επιβάτες και το προσωπικό και όχι σε άτομα που παραλαμβάνουν επιβάτες που καταφθάνουν στην Κύπρο. Επίσης, κατά την είσοδό τους στα αεροδρόμια, όλοι οι επιβάτες θα περνούν από θερμομέτρηση μέσα από ειδικές κάμερες και πρέπει να φορούν μάσκες.

Σε ό,τι αφορά στις χώρες προέλευσης η επιδημιολογική τους κατάσταση επαναξιολογείται  σε τακτική βάση από το Υπουργείο Υγείας και κατηγοριοποιούνται ανάλογα σε κατηγορίες Α & Β και Γ, με την κατηγορία Α να έχει την πιο ευνοϊκή επιδημιολογική κατάσταση.
 
Παράλληλα, όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν προς την  Κύπρο θα πρέπει να συμπληρώνουν τα απαραίτητα έντυπα, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Cyprus Flight Pass, τα οποία απαραίτητα πρέπει να επιδεικνύουν συμπληρωμένα πριν να επιβιβαστούν στο αεροσκάφος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της προηγούμενης Φάσης (9 – 19 Ιουνίου 2020) ταξίδεψαν συνολικά 11,604 επιβάτες εκ των οποίων οι 4,846 ήταν αφικνούμενοι και οι 6,758 αναχωρούντες επιβάτες, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί 70 αφίξεις και 72 αναχωρήσεις.


 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024