Tα Αkakiko επιστρέφουν με τις πιο λαχταριστές ασιατικές γεύσεις

Τα εστιατόρια Αkakiko, που έγιναν συνώνυμα με την αυθεντική κουζίνα της Άπω Ανατολής, επαναλειτουργούν και καλούν τους φίλους τους να απολαύσουν τα πιο λαχταριστά ασιατικά πιάτα. Η επαναλειτουργία των εστιατορίων γίνεται τηρώντας όλες τις επίσημες οδηγίες των αρμοδίων αρχών για τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού. Η ομάδα των εστιατορίων εφαρμόζει αυστηρές διαδικασίες και τηρώντας τα πρωτόκολλα διασφαλίζει ότι θα απολαύσετε την μοναδική εμπειρία που παραδοσιακά προσφέρουν τα εστιατόρια Αkakiko. 

Το Akakiko 2GO, στην Αγία Νάπα, ήδη έβαλε τα καλοκαιρινά του και από την 1η Ιουνίου προσφέρει τις γευστικές του επιλογές είτε με διανομή στο χώρο σας είτε με  παραλαβή από το εστιατόριο. Το Akakiko 2GΟ βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο της Αγίας Νάπας, στη Λεωφόρο Νήσι 18 και προσφέρει τις πλούσιες επιλογές του μέσα από το νέο μενού και πάντοτε στην φιλοσοφία που χαρακτηρίζει τα Akakiko 2GO: γρήγορα και άμεσα.

Την Παρασκευή, 5 Ιουνίου επανάρχισε τη λειτουργία του το Akakiko που βρίσκεται στο ισόγειο του boutique ξενοδοχείου Polis 1907 στην Πόλη Χρυσοχούς. Στον υπαίθριο χώρο του εστιατορίου η Aσιατική κουζίνα συναντά με αρμονία την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Στην όμορφη αυλή του προσφέρεται πρωινό και brunch το πρωί, όπως και καφές και αρτοσκευάσματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Προσφέρει επίσης την επιλογή παραλαβής (take away) των πιάτων του από το εστιατόριο.

Με το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων επιστρέφει και το Akakiko 2GO στο Nicosia Mall για dine-in στον ανοικτό χώρο καθώς και για παραλαβή. Όπως και στα άλλα εστιατόρια, όλα τα πιάτα στο Αkakiko 2GO του Nicosia Mall παρασκευάζονται με ολόφρεσκα υλικά και ετοιμάζονται στο εστιατόριο, αμέσως μετά την παραγγελία, ώστε να διασφαλίζεται η καλύτερη ποιότητα και οι γεύσεις να παραμένουν αναλλοίωτες.

Από την 1η Ιουλίου επιστρέφει και το Αkakiko στη Λεμεσό για dine-in και για παράδοση στο σπίτι, πιάτων από την ευρεία γκάμα αυθεντικών ασιατικών γεύσεων βγαλμένων από χώρες της Άπω Ανατολής όπως η Ιαπωνία, η Κίνα, η Ταϊλάνδη, η Κορέα και η Ταϊβάν. Το Akakiko Λεμεσού βρίσκεται στο πεντάστερο ξενοδοχείο The Royal Apollonia στην Γερμασόγεια.

Ευχάριστα είναι τα νέα και για το Akakiko στην Έγκωμη που βρίσκεται δίπλα από το ξενοδοχείο Hilton Nicosia. Με ένα δυναμικό πλάνο ανακαίνισης που τρέχει το τελευταίο διάστημα, το Akakiko στη Λευκωσία θα μπορεί να υποδεχτεί τους λάτρεις της ποιοτικής και υγιεινής ασιατικής κουζίνας στους χώρους του από τις 10 Αυγούστου. Φυσικά, διατίθεται κανονικά και χωρίς διακοπή η επιλογή της διανομής στο δικό σας χώρο.

Στα Akakiko όσοι απολαμβάνουν την ασιατική κουζίνα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πάνω από 120 πιάτα με σούσι, νούντλς, σαλάτες, σούπες, χορτοφαγικά γεύματα αλλά και γεύματα με βοδινό, χοιρινό, κοτόπουλο, πάπια και πολλά άλλα. Συνδυάστε την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού και περιπλανηθείτε σε ανεξερεύνητα για τον ουρανίσκο, γαστριμαργικά μονοπάτια με γεύσεις σμιλεμένες στα βάθη των αιώνων.

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το akakiko.com.cy ή τηλεφωνήστε στο 77778022.

Δειτε Επισης

Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα