Ρόδον: Περιμένει τους φίλους του με ανυπομονησία!

Έχοντας φιλοξενήσει κάποιες εκατοντάδες επαναπατρισθέντων συμπατριωτών μας σε περιορισμό τους τελευταίους δύο μήνες, το Ξενοδοχείο Ρόδον έχει δείξει το ανθρώπινο του πρόσωπο και έχει δηλώσει παρών στα δύσκολα του τόπου μας.  Με μηδενικά κρούσματα τόσο στο ξενοδοχείο αλλά και στο χωριό Αγρός την όλη περίοδο της απομόνωσης, έχει αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες στις νέες και απαιτητικές συνθήκες για υγιεινά καθαρούς χώρους.  Ταυτόχρονα, δηλώνει πρωτοπόρο στον νέο και πιο προσεκτικό τρόπο λειτουργίας που επιβάλλεται πλέον στον τομέα της φιλοξενίας.  Έχοντας ολοκληρώσει την προσωρινή αυτή σημαντική αποστολή με επιτυχία και έχοντας προβεί σε προληπτική απολύμανση όλων των χώρων του ξενοδοχείου, το Ρόδον ανοίγει και πάλι για το κοινό στις 12 Ιουνίου και περιμένει τους φίλους του με ανυπομονησία!
 
Στον γραφικό και φιλόξενο Αγρό, σε μια πανέμορφη βουνοκορφή και υψόμετρο τα 1.150 μέτρα, με πανοραμική και απρόσκοπτη θέα που δεσπόζει της περιοχής, το Ρόδον είναι ο καλύτερος και ο πιο ελκυστικός τουριστικός προορισμός για όσους επιλέγουν για επίσκεψη ή για διακοπές τα ορεινά θέρετρα της Κύπρου!  Ξηρό και υγιεινό κλίμα, με το νερό καθαρό και πλούσιο σε μέταλλα,  με το ιδιαίτερης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον και τους πλούσιους ιστορικούς και πολιτιστικούς χώρους του γραφικού Αγρού, το Ρόδον βρίσκεται στην καρδιά του Τροόδους και της Πιτσιλιάς! 
 
Το Ρόδον είναι μια σύγχρονη τουριστική μονάδα με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και έχει εκσυγχρονιστεί σε συνάρτηση με το όλο περιβάλλον το οποίο βρίσκεται.  Ανακαινισμένο και ποιοτικά αναβαθμισμένο, προσφέρεται για ξεκούραση, εκπαίδευση, καλό και παραδοσιακό φαγητό, σωματική άσκηση, υγιεινή ζωή και ποιοτική ψυχαγωγία, με γνώμονα πάντα την πατροπαράδοτη κυπριακή φιλοξενία.
 
Είναι κατάλληλο για εκδηλώσεις κάθε μορφής και με κάθε ευκαιρία. Είναι επίσης ιδανικό για επισκέπτες με ειδικά ενδιαφέροντα οι οποίοι προτιμούν την πεζοπορία, την ορειβασία, την ποδηλασία, τους περιπάτους στα όμορφα μονοπάτια της φύσης, την μελέτη του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος, επισκέψεις στους ιστορικούς και πολιτιστικούς χώρους της περιοχής όπως και του τρόπου ζωής των κατοίκων της κυπριακής υπαίθρου. Τα 154 δωμάτια του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνουν άνετες σουίτες, οικογενειακά δωμάτια και δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα ώστε να φιλοξενούν άτομα με ειδικές ανάγκες.  Ταυτόχρονα, το ξενοδοχείο είναι ευρύτερα προσβάσιμο για άτομα με ειδικές ανάγκες.
 
Το Ρόδον διαθέτει επίσης τέσσερις αίθουσες διαλέξεων, συνεδρίων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων, διαφορετικού μεγέθους και χωρητικότητας. Όλες οι αίθουσες είναι εφοδιασμένες με όλα τα απαραίτητα και τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα και βοηθήματα.
 
Στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου μέσα στους βοτανικούς και καταπράσινους κήπους με τα αρωματικά φυτά, τα οπωροφόρα δένδρα και τις κληματαριές, λειτουργούν δύο πισίνες, γήπεδο τένις, μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου, νέα παιδική χαρά και γήπεδο πολλαπλής χρήσης για καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα και χειροσφαίριση.  Ο καταπράσινος και πανέμορφος αυτός πολυχώρος διαθέτει μπαρ, καφετέρια, εστιατόριο και ταβέρνα.
 
Στους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου λειτουργεί αίθουσα γυμναστικής πλήρως εξοπλισμένη, ξεχωριστή σάουνα για άνδρες και γυναίκες και όλοι οι απαραίτητοι βοηθητικοί χώροι. Επιπρόσθετα, σύντομα το Ρόδον θα θέσει σε λειτουργία ένα νέο και σύγχρονο κέντρο υγείας και ευεξίας (SPA) με κλειστή θερμαινόμενη πισίνα.

Δειτε Επισης

Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης