Mc Donald’s Κύπρου: Κάναμε γερό comeback!

Οι ζημιές της Mc Donald’s Κύπρου άρχισαν μετά την άρση του lockdown να εκμηδενίζονται και πλέον ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, ανέφερε στο InBusinessNews ο Γενικός Διευθυντής της διαχειρίστριας εταιρείας Family Restaurants Andreou Co. Ρένος Ανδρέου.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου αυτή τη στιγμή λειτουργούν τα 14 εκ των 18 καταστημάτων της εταιρείας και σε κάποια από αυτά όχι μόνο δεν καταγράφεται μείωση στον κύκλο εργασιών, αλλά αύξηση σε σύγκριση με πέρυσι.

Παραμένουν κλειστά 4 καταστήματα
«Παραμένουν κλειστά 2 καταστήματα μας σε Malls και άλλα 2 σε Πρωταρά και Αγία Νάπα. Αναμένουμε σύντομα να ανοίξουν και αυτά και πλέον ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Οι Κύπριοι πελάτες αγκάλιασαν και το παραπάνω τα καταστήματα μας και πλέον αναμένουμε και τους πρώτους τουρίστες», υπογράμμισε.

Πρόσθεσε ωστόσο πως υπάρχουν κάποια προβλήματα με τους προμηθευτές της εταιρείας που εκτιμά ότι θα επιλυθούν εντός των επόμενων 2-3 εβδομάδων.

Ικανοποίηση για πακέτο στήριξης κυβέρνησης
Ο κ. Ανδρέου κλήθηκε να σχολιάσει και το δεύτερο πακέτο μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση εκφράζοντας ικανοποίηση.

«Τα μέτρα της κυβέρνησης ήταν αρκετά ικανοποιητικά, καθώς στήριξαν και στηρίζουν το μισθολόγιο μας, επιτρέποντας μας να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τη λειτουργία μας», ανέφερε.

Μελλοντικά σχέδια
Τέλος αναφέρθηκε και στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας του, προαναγγέλλοντας το άνοιγμα 3 νέων καταστημάτων, 2 εντός του 2020 και 1 εντός του 2021.

«Φέτος θα ανοίξουμε τον Νοέμβριο ένα κατάστημα στο Metropolis Mall στη Λάρνακα και άλλο ένα στην περιοχή του κάστρου στη Λεμεσό. Παράλληλα εντός του 2021 θα ανοίξουμε κατάστημα και στην περιοχή της Ανθούπολης στη Λακατάμια, στο χώρο που στεγαζόταν παλιά η υπεραγορά Ορφανίδης», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024