7 γνωστά στέκια που έκλεισαν εν καιρώ κορωνοϊού

Ταβέρνες, μπυραρίες, παιδότοποι και άλλες επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να βάλουν λουκέτο εν καιρώ κορωνοϊού, είτε λόγω του κορωνοϊού, είτε λόγω άλλων προβλημάτων που προϋπήρχαν.

Το InBusinessNews εντόπισε 7 γνωστές επιχειρήσεις τις οποίες σας παρουσιάζει.

Αναλυτικά:
ΚΑΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΕΖΕΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
 

Η γνωστή ταβέρνα στο κέντρο της κοινότητας της Αγίας Βαρβάρας, ενημέρωσε τους πελάτες της ότι λόγω των καταστάσεων ο κύκλος εργασιών της ταβέρνας έφτασε στο τέλος της. 

CORNER PUB ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Το στέκι που λειτουργούσε από το 1987 και ως φαν κλαμπ των φιλάθλων της MAN UTD στην Κύπρο, ακολούθησε την πτωτική πορεία της λαοφιλούς ομάδας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανακοινώνοντας πριν από ένα περίπου μήνα το οριστικό κλείσιμο του. Σύμφωνα με καλούς γνώστες του θέματος το κλείσιμο δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό.

ΠΙΒΟ BREWPUB

To Πίβο brewpub έπειτα από 5 χρόνια λειτουργίας αναστέλλει οριστικά την λειτουργία του σαν χώρος εστίασης. Το μικροζυθοποιείο συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του. Σε ανακοίνωση τους οι ιδιοκτήτες αναφέρουν ότι θα συνεχίσουν να δίνουν έμφαση σε κάθε μικρή λεπτομέρεια της παραγωγικής τους διαδικασίας, στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα, στην φρεσκάδα και όπως πάντα στον τρόπο αποθήκευσης και μεταφοράς των μπυρών τους

MACARONS


Ο ιδιοκτήτης τους Ανδρέας Κωνσταντίνου ανακοίνωσε στη σελίδα της επιχείρησης του στο Facebook πως το όμορφο ταξίδι με την πολυπληθή πελατεία του έφτασε στο τέλος του.

POLYCHOROS 77

Λουκέτο έπειτα από 10 χρόνια λειτουργίας έβαλε ο Πολυχώρος 77 στην περιοχή Φανερωμένης στη Λευκωσία. Σε ανάρτηση στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πολυχώρος 77 και η ιδιοκτήτρια του Βούλα Κωνσταντίνου ευχαρίστησαν τους πελάτες τους για την στήριξη που τους παρείχαν τα τελευταία δέκα χρόνια.


ΠΙΑΤΑΚΙΑ ΛΕΜΕΣΟΣ

Το δημοφιλές εστιατόριο στη Λεμεσό ανακοίνωσε μέσω video του ιδιοκτήτη του στη σελίδα του στο Facebook ότι κλείνει έπειτα από 20 χρόνια λειτουργίας. Ο ιδιοκτήτης δεν απέκλεισε στο μήνυμα να επανέλθει με νέο concept το επόμενο διάστημα.

BUBBLE BUBBLE KIDS WORLD

Λόγω στροφής των επαγγελματικών δραστηριοτήτων της ιδιοκτήτριας, ο παιδότοπος Bubble Bubble Kids world,μετά από 9 χρόνια λειτουργίας, διατίθεται προς πώληση. Η ιδιοκτήτρια Θέα Νικολάου πάντως σε μήνυμα της εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για την πενιχρή στήριξη του κράτους προς τους παιδότοπους.

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα
Η βιομηχανία του τουρισμού και της φιλοξενίας: Τι λένε τρεις ξενοδόχοι
Mint bar: Εκλεπτυσμένες γεύσεις και επιλογές
Μιχάλης Σοφοκλέους: Στο Mercure City Hotel δημιουργούμε μια αξέχαστη και ολιστική εμπειρία
Η ηγεσία του ΠΑΣΥΞΕ στην Έκθεση ITB Berlin 2024
Leaders in Hospitality Awards: Ποιοι διακρίθηκαν
Αγκάλιασε τη νέα κανονικότητα και κέρδισε τις εντυπώσεις