TourInvest Cyprus

Καλοκαιρινές διακοπές: Κερδίζει έδαφος η ενοικίαση εξοχικής κατοικίας

Δελτίο Τύπου  21/05/2020 10:45
Καλοκαιρινές διακοπές: Κερδίζει έδαφος η ενοικίαση εξοχικής κατοικίας
TourInvest Cyprus

Καλοκαιρινές διακοπές: Κερδίζει έδαφος η ενοικίαση εξοχικής κατοικίας

Δελτίο Τύπου  21/05/2020 10:45
Είναι συγκλίνουσα άποψη ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα. Η πανδημία του κορωνοϊού και τα δεδομένα που έχει δημιουργήσει, αναμένεται να επηρεάσουν αισθητά τη δραστηριότητα και τις επιλογές μας.

RELATED ARTICLES


 
Οι πολίτες, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία ακολούθησαν πιστά τα περιοριστικά μέτρα, φαίνεται πως αυτό το καλοκαίρι θα τροποποιήσουν τις συνήθειές τους, δίνοντας προτεραιότητα στην προστασία της δικής τους υγείας και στην ασφάλεια των δικών τους ανθρώπων. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι θα πρέπει να προσαρμοστούν σε μια νέα καθημερινότητα, η οποία θα στηρίζεται στην καλή ατομική υγιεινή και την κοινωνική αποστασιοποίηση.
 
Σ’ αυτό το  πρωτοφανές κοινωνικό πλαίσιο, η επιλογή του κατάλληλου τύπου καταλύματος διακοπών αποτελεί ξεχωριστή πρόκληση, δεδομένου ότι οι παραθεριστές θα αποφεύγουν συνειδητά τους πολυπληθείς χώρους για αρκετό καιρό ακόμη. Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν και δεδομένων των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν τα συνήθη τουριστικά καταλύματα όπως ξενοδοχεία και διαμερίσματα, η ενοικίαση εξοχικής κατοικίας ή έπαυλης φαίνεται να αποτελεί ιδανική επιλογή για διακοπές.
 
Οι λόγοι είναι προφανείς:
 
  • Ένας από τους βασικότερους λόγους είναι η αποφυγή επαφών με μεγάλες ομάδες ατόμων. Εσείς επιλέγετε με ποιους θα συναναστραφείτε.
  • Προσφέρουν ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον για οικογένειες και φίλους
  • Έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε αποκλειστικά τις πολυτέλειες και τις ανέσεις που προσφέρει. Π.χ. ιδιωτικά μπάνια και πολυτελείς κουζίνες, πλυντήρια και εξωτερικές εγκαταστάσεις μαγειρέματος, high speed internet, home cinema, κονσόλες παιγνιδιών, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, αλλά και πολλές άλλες ανέσεις οι οποίες τίθενται στη διάθεσή σας.
  • Θα έχετε περισσότερη ελευθερία, την ίδια ώρα που ξενοδοχεία και συγκροτήματα καταλυμάτων θα κληθούν να εφαρμόσουν αυστηρές οδηγίες.
  • Πολλές επαύλεις βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από παραλίες, χωριά και αστικά κέντρα, παρέχοντας άμεση πρόσβαση σε υπεραγορές και άλλες υπηρεσίες.
 

 


Διακοπές που εγγυώνται ποιότητα, ασφάλεια και άριστες υγειονομικές συνθήκες, προσφέρει η διαδικτυακή πλατφόρμα «Villas2Let» του Ομίλου Giovani. Η υπηρεσία ενοικίασης ακινήτων «Villas2Let», προσφέρει ελκυστικά πακέτα διακοπών σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες και πολυτελείς εξοχικές κατοικίες στην Αγία Νάπα και τον Πρωταρά.
 
Τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στον τομέα του Τουρισμού, λόγω της πανδημίας Covid-19, καθιστούν την ενοικίαση ιδιωτικής έπαυλης ιδανική επιλογή για καλοκαιρινές διακοπές. Η ιδιωτικότητα, οι ανέσεις και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχονται, σε συνδυασμό με τήρηση αυστηρών κανόνων υγιεινής και κοινωνικής αποστασιοποίησης, συνθέτουν ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο για ντόπιους και ξένους παραθεριστές. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές επαύλεις διαθέτουν πισίνα, ίντερνετ υψηλής ταχύτητας,  τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη, συστήματα οικιακού κινηματογράφου (homecinema), καθώς και κονσόλες παιγνιδιών, που προσφέρουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης σε μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα, πολλές επαύλεις βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από παραλίες, χωριά και αστικά κέντρα, παρέχοντας άμεση πρόσβαση σε υπεραγορές και άλλες υπηρεσίες.
 
Σε δηλώσεις του, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου Giovani, Αντώνης Αντωνίου, ανέφερε: «Είναι κοινή η διαπίστωση ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό. Η απειλή του Covid-19 επηρεάζει μας καλοκαιρινούς σχεδιασμούς καθώς πολύς κόσμος ανησυχεί για την υγεία και την ασφάλειά του. Είναι γεγονός ότι πλέον όλοι είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί. Σ’ αυτό το πλαίσιο, η υπηρεσία Villas2Let, συνδυάζει την ποιότητα και μας προσιτές τιμές, με την ασφάλεια και μας άριστες υγειονομικές συνθήκες. Στόχος μας παραμένει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, λαμβάνοντας υπόψη και τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί».
 
Περισσότερα για την υπηρεσία Villas2Let: https://www.villas2let.com.cy/
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας