Η Emirates συνεχίζει τις πτήσεις σε 9 προορισμούς

Η Emirates ανακοίνωσε το σχέδιό της να εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις από 21 Μαΐου σε εννέα προορισμούς: Λονδίνο Χίθροου Φρανκφούρτη, Παρίσι, Μιλάνο, Μαδρίτη, Σικάγο, Τορόντο, Σίδνεϋ και Μελβούρνη. * Η αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει επίσης συνδέσεις στο Ντουμπάι για πελάτες που ταξιδεύουν μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Αυστραλίας.

Αυτές οι πτήσεις θα είναι διαθέσιμες για κράτηση στο emirates.com.

Οι ταξιδιώτες θα γίνονται δεκτοί σε αυτές τις πτήσεις μόνο εάν συμμορφώνονται με τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας και κριτηρίων εισόδου των χωρών προορισμού τους. Αυτό περιλαμβάνει μια έγκριση από την Ομοσπονδιακή Αρχή Ταυτότητας και Ιθαγένειας (ICA) για κατοίκους των ΗΑΕ που επιθυμούν να επιστρέψουν στο Ντουμπάι.

Ο Adel Al Redha, Διευθύνων Σύμβουλος της Emirates δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε τις προγραμματισμένες υπηρεσίες επιβατών σε αυτούς τους προορισμούς, παρέχοντας περισσότερες επιλογές για τους πελάτες να ταξιδέψουν από τα ΗΑΕ σε αυτές τις πόλεις, καθώς και μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας. Συνεργαζόμαστε στενά με τις Aρχές για τον προγραμματισμό της επανάληψης των δραστηριοτήτων σε επιπλέον προορισμούς. Έχουμε εφαρμόσει πρόσθετα μέτρα στο αεροδρόμιο σε συντονισμό με τις αρμόδιες αρχές σχετικά με την κοινωνική απόσταση και την αποχέτευση. Η ασφάλεια και η ευημερία των υπαλλήλων, των πελατών και των κοινοτήτων μας, παραμένουν η πρώτη μας προτεραιότητα. "

Πτήσεις επαναπατρισμού
Εκτός από τις προγραμματισμένες υπηρεσίες, η Emirates θα συνεχίσει επίσης να συνεργάζεται στενά με πρεσβείες και προξενεία για να διευκολύνει τις πτήσεις επαναπατρισμού για επισκέπτες και κατοίκους που επιθυμούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Αυτή την εβδομάδα, η αεροπορική εταιρεία πραγματοποίησε πτήσεις από Ντουμπάι προς Τόκιο Narita (15 Μαΐου), Conakry (16 Μαΐου) και Ντακάρ (16 Μαΐου). *

Υγεία και ασφάλεια στα Emirates
Η ασφάλεια και η ευημερία των επιβατών και των εργαζομένων είναι η κορυφαία προτεραιότητα της Emirates. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επανέναρξη των πτήσεων, η αεροπορική εταιρεία έχει ήδη βελτιώσει διάφορα προληπτικά μέτρα καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ενός επιβάτη.

Στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, οι πελάτες και οι υπάλληλοι θα ελέγχουν τη θερμοκρασία τους μέσω θερμικών σαρωτών. Προστατευτικά εμπόδια έχουν εγκατασταθεί στους μετρητές check-in για να παρέχουν επιπλέον ασφάλεια κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης. Τα γάντια και οι μάσκες είναι υποχρεωτικά για όλους τους πελάτες και τους υπαλλήλους του αεροδρομίου. Επιπλέον, το πλήρωμα καμπίνας της Emirates, οι πράκτορες επιβίβασης και το προσωπικό εδάφους που αλληλεπιδρούν απευθείας με τους ταξιδιώτες δεν θα φορούν ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένης μιας προστατευτικής ρόμπας μίας χρήσης και προστατευτικής προστασίας.

Θα εφαρμοστούν επίσης πρωτόκολλα κοινωνικής αποστασιοποιήσης.  Το αεροδρόμιο περιλαμβάνει φυσικούς δείκτες που τοποθετούνται στο έδαφος και σε χώρους αναμονής στο αεροδρόμιο για να διασφαλιστεί ότι οι ταξιδιώτες διατηρούν μια ασφαλή απόσταση.

Για λόγους υγείας και ασφάλειας και για την ελαχιστοποίηση της αλληλεπίδρασης στο αεροσκάφος, η Emirates θα προσφέρει μια τροποποιημένη υπηρεσία πτήσης που εστιάζει στη μείωση του κινδύνου επαφής και μόλυνσης. Περιοδικά και έντυπο υλικό ανάγνωσης δεν θα είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι αποσκευές καμπίνας πρέπει να παραδίδονται στο check-in και οι πελάτες μπορούν να φέρουν μόνο βασικά είδη όπως φορητό υπολογιστή, τσάντα, χαρτοφύλακα ή παιδικά είδη.

Η Emirates ξεκίνησε ένα αυστηρό πρόγραμμα ασφάλειας για να διασφαλίσει ότι οι καμπίνες των αεροσκαφών θα παραμείνουν καθαρές και με όλους τους κανόνες υγιεινής. Οι σύγχρονες καμπίνες αεροσκαφών της αεροπορικής εταιρείας διαθέτουν προηγμένα φίλτρα αέρα HEPA, τα οποία απομακρύνουν το 99,97% των ιών και εξαλείφουν τη σκόνη, τα αλλεργιογόνα και τα μικρόβια από τον αέρα της καμπίνας για ένα πιο υγιές και ασφαλές περιβάλλον. Μετά το ταξίδι του και κατά την προσγείωση στο Ντουμπάι, κάθε αεροσκάφος θα υποβάλλεται σε διεξοδικές διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης για να διασφαλίσει την ασφάλεια και τη σωστή υγιεινή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates και τον τρόπο κράτησης πτήσεων, επισκεφθείτε τη διεύθυνση emirates.com.

* Υπόκειται στην έγκριση της κυβέρνησης

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου