Nέα άφιξη σήμερα: Το Jamie Oliver’s Diner.

Με ένα μενού εμπνευσμένο από τα ταξίδια του Jamie Oliver στις ΗΠΑ, το Jamie Oliver’s Diner είναι εδώ για να γεμίσει το τραπέζι μας με αυθεντικές Αμερικάνικες συνταγές. 
 
“I wanted to open a diner with a menu full of delicious, classic diner comfort food, with great food values and ethics at its heart. That means all our ingredients are sustainable and as local as we can make them. There are plenty of yummy healthy dishes, as well as some naughty ones that I’ve tried my best to keep in check, but everyone is guaranteed to make you smile.” – Jamie Oliver
 
Burgers, BBQ Ribs, Roasted Chicken, Pulled Pork, φρέσκιες σαλάτες και Fish & Chips είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που δεσπόζουν στο μενού του Diner, και αναμένουν τους λάτρεις του είδους να τα δοκιμάσουν.
 
Mε 8 αυθεντικές συνταγές Burgers όπως το Jamie’s Insanity Burger, το Pulled Pork Bun, το The Whole Hog και το The Jerk Chicken Burger, το Jamie Oliver’s Diner φαίνεται να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των φίλων του burger.
 

Ξεχωριστή θέση στο μενού όμως, έχουν και οι κατηγορίες Favourite Selections και BBQ Classics & Mains, με τα Diner BBQ Plate και Family Diner Special να κινούν το ενδιαφέρον για δοκιμή, εφόσον αποτελούν συνδυασμούς προϊόντων από το μενού.
 
 
Και για όσους δεν μπορούν να αντισταθούν στο κάτι επιπλέον, τα Halloumi Fries του Jamie, τα Sticky Hot Wings και τα Diner Nachos δεν πρέπει να λείπουν από τις επιλογές τους!
 

 
Το Jamie Oliver’s Diner θα είναι το πρώτο διεθνές brand στην Κύπρο που θα λειτουργεί βάση της νέας τάσης στο χώρο εστίασης, που ονομάζεται «σκοτεινή κουζίνα» (dark kitchen) ή «κουζίνα φάντασμα» (ghost kitchen). Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε τις νέες προτάσεις που έχει να μας προσφέρει αποκλειστικά στο σπίτι με την υπηρεσία Delivery.
 
Παραγγείλετε τηλεφωνικώς στο 77.77.33.33. ή μέσω Foody και Bolt Food.

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Κωνσταντίνος Ηροδότου: Οικονομική ανάπτυξη της Κύπρου μέσω του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού
Minthis: Το κορυφαίο lifestyle θέρετρο της Κύπρου και προορισμός απόδρασης για κάθε περίσταση
Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
Τα αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα στην επαρχία Πάφου... Μισά-μισά διαμερίσματα και σπίτια ή επαύλεις
Emirates: Βραβείο «Best Inflight Entertainment Award» στα Airline Excellence Awards 2024
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις