Υφ. Τουρισμού: Εκπαιδευτικά προγράμματα προς επιχειρήσεις για μέτρα Covid-19

Σειρά διαδικτυακών προγραμμάτων εκπαίδευσης για το προσωπικό της τουριστικής βιομηχανίας δρομολογεί το Υφυπουργείο Τουρισμού, αντιλαμβανόμενο πλήρως τις δυσκολίες που προκύπτουν από τον αναγκαίο περιορισμό των συναθροίσεων και με γνώμονα το γεγονός ότι η συνεχής τουριστική εκπαίδευση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την τουριστική βιομηχανία. 
 
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υφυπουργείου, τα προγράμματα απευθύνονται στους εργαζόμενους, σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας και θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας, όπως τρόπους αντιμετώπισης των αρνητικών επιπτώσεων του Covid - 19 στις τουριστικές επιχειρήσεις, αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών για το προσωπικό πρώτης γραμμής, εξυπηρέτηση πελατών διαφόρων εθνικοτήτων, αρχές επιτυχημένης επαγγελματικής εμφάνισης, εξυπηρέτηση τουριστών με αναπηρίες, καλές πρακτικές καθαρισμού και απολύμανσης και άλλα.
 
Δηλώσεις συμμετοχής θα λαμβάνονται από τα Επαρχιακά Γραφεία Επιθεωρητών του Υφυπουργείου Τουρισμού στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Η παρακολούθηση των προγραμμάτων θα γίνεται μέσω της εφαρμογής www.zoom.us. Στους ενδιαφερόμενους θα αποστέλλεται ασφαλές link (σύνδεσμος) ή σχετικοί κωδικοί για συμμετοχή. Τα προγράμματα προσφέρονται χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.
 
Λεπτομερές πρόγραμμα για την περίοδο 6.5.2020 – 16.5.20 και σχετική πληροφόρηση έχουν αναρτηθεί στην εταιρική ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού www.tourism.gov.cy. Σύντομα θα αναρτηθεί το πρόγραμμα και για το 2ο δεκαπενθήμερο Μαΐου.
 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024